Samo 14 meseci nakon porođaja Ana Kurnjikova je svetu pokazala svoje savršene trbušnjake i otkrila kako ih je isklesala (VIDEO)

Bivša teniserka pokazala je zašto joj se divi jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu

  • 3

Igrajući na stolu u kupaćem kostimu i na visokim štiklama, Ana Kurnikova pokazala je odličnu figuru i to samo 14 meseci nakon rođenja blizanaca i objasnila zašto je Enrike Iglesias i posle toliko godina lud za njom.

U novom videu koji je objavila na svom Instagram profilu, 37-godišnja majka blizanaca Nikolasa i Lusi, pokazala je savršene trbušnjake i zategnute noge u Boomerang videu. Ne možemo da zamislimo da izugleda ovako samo 14 meseci nakon tajnog porođaja.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) дана

Ana i Enrike dele zajedničke obaveze oko dece. Par je u vezi od 2001. godine, a iako nisu nikada otišli pred oltar Enrike od 2017. godine o njoj priča kao o svojoj ženi.

Iako ne govori mnogo o svom privatnom životu, pevač je u nedavnom intervjuu iskazao svoje oduševljenje time što je Ana odlična majka.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) дана

- Neverovatno je divno posmatrati je kako je ona odlična majka. Neobično je gledati jednu majku kako radi sve što treba jer joj je proradio materinski instinkt, rekao je Enrike tada.

Igranje na stolu u bikiniju nije jedina stvar koju Ana šeruje na društvenim mrežama. Ona često okači i video sa treninga, na kojima možete da je vidite kako radi naporne vežbe, čučnjeve i sklekove i to najčešće u društvu njenog ljubimca nemačkog ovčara.

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg

    2. april 2019 | 16:15

    Anoreksicna. Bila je sto puta lepsa dok je igrala tenis.

  • Bdndn

    2. april 2019 | 14:24

    Nije samo Enrike lud za njom, mnogi su.

  • Ana

    3. april 2019 | 23:20

    Samo 14 meseci. Pa nije to samo. Kao da ste napisali 4, a ne 14. Sasvim dovoljno da žena izgleda i bolje nego pre trudnoće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA