≫ 

Transformacije poznatih: Oni su uspeli da smršaju na desetine kilograma i sada izgledaju neprepoznatljivo (FOTO)

Niko nije imun na višak kilograma, a poznate ličnosti su pod većim pritiskom kada je izgled u pitanju od nas

  • 0

Borba za bolje uloge i mesto u Holivudu mnoge poznate ličnosti gurnula je preko ivice pa su utehu potražili u hrani i tako nagomilali višak kilograma.

Tačno je da oni mogu da priušte sebi i lične trenere i stroge dijete, ali višak kilograma ni kod njih ne nestaje preko noći već nakon višemesečnog mukotrpnog vežbanja i dijeta. Oni su dokaz da je sve u volji i tome koliko ste spremni da radite na sebi.

Kristi Alej

Foto: Profimedia

Glumica je dostigla vrhunac karijere 80-ih godina. Od tada se više puta prilično gojila i mršavla, ali to nije uticalo na njen uspeh u Holivudu. Ona je izgledala uvek elegantno i graciozno u svim prilikama.

Val Kilmer

Foto: Tviter @valkilmer, Getty Images

Nisu samo žene te koje muče muku sa kilogramima. Poznati glumac Val Kilmer koga se svi sećamo kao Betmena ukrao je srca milionima žena širom sveta 90-ih godina. Glumac je od tada nabacio dosta kilograma i ponovo smršao.

Melisa MekKarti

Foto: AP/Tanjug

Glumica je poznata po ulozi u seriji Gilmore Girls, a u poslednje vreme obradovala je sve fanove jer je uspela da smrša neverovatnih 34 kilograma. Novi izgled joj očaravajuće dobro stoji. Samo napred!

Majk Tajson

Foto: Profimedia/Mega

Jedan od najpoznatijih boksera svih vremena Majk Tajson imao je 58 profesionalnih mečeva u životu od kojih je izgubio samo 6, a jedan od najvećih izazova ipak mu je bio gubitak viška kilograma. Nakon penzije, on kao da je zaboravio na svoj do tada zdrav način ishrane i vežbanja. Počeo je da ide u teretanu i radio je veoma naporno na tome da smrša 63 kilograma. Vežbao je kao atletičari i uspeo da izađe na kraj sa svojom težinom. Takođe, postao je vegan što mu je pomoglo da ostane zdrav i zadrži težinu.

Džona Hil

Foto: AP/Tanjug/ Bauer Griffin

Njegova karije počela je 2007. godine. Njegova šarmantna pojava iz “Supertata” uskoro se pretvorila u gijaznu jer je glumac prestao da vodi računa o svom zdravlju. Ali, vidno je smršao pre premijere filma “21 Jump Street”.

(Telegraf.rs/inspiredot.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA