≫ 

Nikolina iz Kragujevca je rođena kao Njegoš, život joj je bio pakao, a onda se preselila u Beograd i napravila najhrabriji potez u svom životu

Transrodna osoba vodi svoj vlog - evo šta možete da naučite od nje

  • 38
Njegoš i Nikolina Kovačević Printskrin: Youtube/Nikolina Kovačević

Nikolina Kovačević je rođena kao Njegoš. Ona je transrodna osoba, ali je po prvi put u životu srećna i može da gaji i spoljašnju i unutrašnju lepotu bez ustručavanja.

Nikolina je kao Njegoš pretrpela ogromne životne bolove. U Kragujevcu, gde je živela, bila je obeležena kao gej - to je bolelo. Borila se sa samom sobom - to je bolelo. Borila se sa porodicom - to je bolelo.

Kada je došla u Beograd, počela je pomalo da "izlazi iz ormara", da otkriva sebe i kako ona kaže da - ozdravlja.

Uz pomoć malog broja prijatelja koji su je razumeli i podržavali shvatila je da ne želi 20. rođendan da doživi u koži nesrećnog dečka.

Zato se "pretvorila" u Nikolinu i prepustila se frazi "šta bude da bude".

Foto: Youtube/Prva.rs

Jedno jutro je rekla drugarici da je taguje na društvenoj mreži obučenu kao devojku i očekivala potpuno urušavanje života. Mislila je čak i da će da je ubiju. Međutim, kaže da ni pre toga nije živela život, već pakao.

Nakon ove objave na Instragramu, Nikolina je dobila puno pratilaca i mnogo više podrške nego osude. Priznala je da je to šokiralo, ali i da je bilo podsticajno da nastavi da živi kao srećna devojka.

Danas, Nikolina je vlogerka koja svoje veliko životno iskustvo deli sa svima na YouTube-u. Ona prikazuje i spoljašnju i unutrašnju lepotu kojoj mnogi mogu samo da pozavide.

Priča o tehnikama šminkanja, ali i o depresiji. Priča o operaciji nosa, ali i o tome kako izgleda jedan dan sa transrodnom osobom.

Pogledajte njene videe i shvatićete da li i koliko možete da naučite od nje.

Ovako se Nikolina osećala kada se saznalo da je transrodna osoba.

Priča o šminkanju.

Evo šta Nikolina kaže o operaciji nosa i o tome da li je zaljubljena.

O depresiji.

VIDEO: Prva transrodna osoba koja vodi vesti u Pakistanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • a da nije

    8. april 2019 | 11:08

    Neka zivi svoj zivot kako zeli.Radije transeksualac nego deprisivna osoba koja ce dici ruke na sebe ili nekog drugogJa sam hetero, ali ne pravim razliku izmedju trans, bi ili homo ljudi.Neka svako gleda svoja posla i kako zeli da bude tretiran-tretira i drugeNjegose ili Nikolima, kako god, puno srece u zivotu

  • Js

    8. april 2019 | 12:21

    Imam školskog druga koji je promenio pol i posle operacije i hormonske terapije postao žena. To je ok. Ako si zarobljen u pogrešnom telu, promeni ga. Ali nemoj samo obući haljine i predstavljati se kao žena a i dalje da piškiš stojeći!

  • REPENT

    8. april 2019 | 10:01

    Pogledajte Dnevnjak ima jedna epizoda gde se govori kroz komediju kako će oni nas normalne da tuku kad ih bude većina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA