Instagram bjuti ludilo: Evo zašto žene slikaju marihuanu na guzi i grudima (FOTO)

Postao je opšti trend da se "obeležja nekog važnog dana" slikaju na intimnim delovima tela

  • 8

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by GO GET GLITTER (@gogetglitter) on

Žene su već sada počele da postavljaju slike na Instagramu svojih zadnjica i grudi oslikanih u listove marihuane. Evo zašto je to tako.

Sajt GoGlitter promoviše svaki praznik tako što oslikava delove tela svetlucavim kamenjem, odnosno tako što simbole praznika prenosi na kožu i tako pokreće različite trendove.

Treba napomenuti da nije ovo vezano samo za praznike, već se ovde mogu naći simboli godišnjih doba i slično.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by GO GET GLITTER (@gogetglitter) on

Naime radi se o popularnom "body painting"-u, ali se za izradu umetničkog dela na telo lepe kamenčići različitih boja. Poneki tvrde da se koristi i skupoceno drago kamenje za izradu najskupljih primeraka.

Najnoviji trend je oslikavanje zadnjice i grudi u obliku listova marihuane, jer se u Velikoj Britaniji uskoro slavi Dan kanabisa (20. april).

Na dan kanabisa su se u Londonskom Haajd parku počeli okupljati svi oni koji protestuju protiv Britanskih zakona o marihuani.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by GO GET GLITTER (@gogetglitter) on

Njima su se počeli pridruživati i umetnici širom sveta, a navodno sve zbog širenja svesti o tome koliko kanabis može da pomogne pri lečenju raka.

Ove godine je simbol marihuane na guzi i grudima postao bjuti trend kojim umetnici žele da skrenu pažnju da oni koji oboljevaju od karcinoma mogu manje da pate nego što je to danas slučaj.

(Telegraf.rs / dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA