≫ 

Proglašena je za ženu sa najboljim telom: Evo kako joj polazi za rukom da ima savršenu figuru (FOTO)

Proglašena je za ženu sa idealnim telom i proporcijama i to sa dobri8m razlogom

  • 2

Skarlet Johanson proglašena je za ženu sa idealnim telesnim proporcijama, a ono što glumica radi ne bi li bila u sjajnoj kondiciji vredno je svakog divljenja.

Skarlet je na premijeri novog filma o “Avengers”-ima pokazala odličnju figuru i zanimljivu tetovažu na leđima. U izuzetnoj metalik sivoj haljini pokazala je savršeno tonirane noge i leđa.

Foto: Profimedia

Ona vežba sa dvojicom trenera Rajanom i Erikom Džonson. Sa ovim trenerima radila je tokom snimanja filmova Kapetan Amerika, Duh i Osvetnicima: Rat beskraja. Treneri je ohrabruju da jede crnu čokoladu pre treninga jer tako dolazi do otpuštanja endorfina.

Foto: Profimedia

Kako bi se pripremila za ulogu Crne udovice u poslednjem delu Osvetnika imala je kružni trening od 90 minuta nekoliko puta nedeljno. Koristila je tegove, elastične trake, medicinke i TRX trake. Njene vežbe su se sastojale od serija u ponavljanjima od po 20, 25 i 30 ponavljanja. Trčala je intervale u teretani i napolju.

Foto: Tanjug/AP

Vežbala je naporno i redovno, jela ispravno i dovoljno je spavala. Prijala joj je ta disciplina i zato tako dobro izgleda. Ona se redovno počasti svaki put kada poželi nešto slatko. Kada imate tako striktan raspored i način života onda se ovakvo varanje ne računa kao varanje.

Joel C Ryan

Nema ništa protiv da jede van kuće, ali se ponekad pridržava i veganske ishrane. Uglavnom se drži svoje dijete. Jede dosta ovsene kaše, svežeg voća i povrća, salate i laganih proteina. Skarlet ima par manjih obroka dnevno.

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teo kralj

    24. april 2019 | 15:26

    Svaki dan na ulici srecem milion puta zgodnije i lepse ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA