≫ 

Sa 45 godina i 10 kilograma više Tajra Benks se ponovo slikala za čuveni časopis i pokazala kako izgleda vanvremenska lepota (FOTO)

Supermodel Tajra Benks pozirala je po treći put za naslovnicu slavnog magazina “Sports Ilustrated”.

  • 6

Pre 22 godine Tajra Benks je bila prva crna manekenka koja se našla na naslovnici prestižnog magazina koji promoviše kupaće kostime.

1997. godine Tajra se našla na naslovnoj strani Sports Ilustrateda i ušla u istoriju.

Nekadašnji supermodel (45) odlučila je da na trenutak prekine manekensku penziju i napravi seriju seksi fotografija u žutom bikiniju.

“Moja prva naslovnica za ovaj magazin bila je pre 22 godine, koliko je to ludo”, rekla je Tajra i dodala da je na ovogodišnjoj naslovnici teža 10 kilograma, ali je to nije sprečilo da ponovi istoriju.

Iako je prva naslovnica za ovaj magazin nastala pre 22 godine Tajra ima još tri na kojima je pozirala sa koleginicama.

Ponudu za ponovno fotografisanje nije mogla da odbije jer je želela da dokaže da godine zaista mogu da budu samo broj u svetu mode.

“Postoji stereotip da samo devojke od 20 godina mogu da poziraju u bikiniju. Ne znači da kada dostignemo određene godine više nismo privlačne. Baš zato sam pristala na ovo”, zaključila je Tajra koja se pre 14 godina penzionisala i postala idejni tvorac takmičenja “America next top model”.

(Telegraf.rs/ Dalymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA