≫ 

Imala je 160 kg, jela samo brzu hranu i pila 5 litara kole dnevno, danas izgleda kao manekenka, a evo zašto je odlučila da se transformiše (FOTO)

Laura Durejm je u samo 25 godina bila teška 160 kilograma. Nije imala kontrolu nad vlastitom težinom, a do velikog preokreta je došlo u samo jednom momentu njenog života

  • 16

Imala je 160 kilograma, jela je samo brzu hranu i pila pet litara koka-kole dnevno. Sada je teška svega 65 kilograma i vodi zdrav život, a evo šta je navelo da veliku i tešku promenu u životu.

Laura Durejm je u samo 25 godina bila teška 160 kilograma. Nije imala kontrolu nad vlastitom težinom, a do velikog preokreta je došlo kada u zabavnom parku nije stala u sedište. Sledeće nedelje je krenula na dijetu i izbacila svu nezdravu hranu iz ishrane.

- Otkako znam za sebe borim se s viškom kilograma. Bila sam na antidepresivima i previše spavala jer sam stalno bila iscrpljena. Nisam doručkovala, a onda bih pojela kobasicu i pitu. Ručak sam jela u "McDonald’s"-u, veliku porciju pilećih medaljona i čizburger. Večerala sam isto ili slično - izjavila je Durejm.

Na dan je umela da popije od tri do pet litara koka-kole, a tokom dana je grickala nezdravu hranu.

Lekari su joj dijagnostikovali povišen krvni pritisak i sindrom policističnih jajnika i upozorili su je da je na korak do dijabetesa.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Laura Durheim (@lauradurheim) on

Brat ju je motivisao da krene u teretanu.

- Bila sam prestravljena. Bojala sam se da krenem sama da vežbam pa sam se držala trake za trčanje. Osećala sam se usamljeno i po povratku kući bih plakala. Prvo sam bila ljuta. Nije mi bilo jasno zašto uopšte idem u teretanu, a onda sam shvatila da to ima svoje prednosti. Ne žele svi da smršaju tamo, neki rade na kondiciji, neki treniraju za takmičenja, a nekima je to način da pobegnu od dece - prisetila se Laura.

Nije htela da je drugi gledaju pa je brzo angažovala ličnog trenera s kojim je vežbala u odvojenom delu teretane.

Prve rezultate je brzo uočila, a posle 12 meseci je prestala da pije lekove.

- Sad obožavam teretanu. Imam samopouzdanja, ali i dalje učim. Više ne vežbam da bih smanjila telesnu težinu, već zbog mentalnog zdravlja - kaže Durejm.

Ona sada ide u teretanu svako jutro i kombinuje kardio trening i dizanje tegova.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Laura Durheim (@lauradurheim) on

Ima 65 kilograma, za doručak jede voće ili omlet, za ručak salatu, a za večeru najčešće povrće.

- Tokom dana popijem nekoliko litara vode, a užina su mi orašasti plodovi ili voće. Istrčala sam trku od 10 kilometara i konačno živim punim plućima. Žalim što se ranije nisam odlučila na promenu - zaključila je i savetovala drugima da se ne ograničavaju i ne troše vreme.

- Ako niste zadovoljni sobom, pokrenite se. Sve možete da postignete - kaže Laura.

VIDEO: Da li je ona najveća prevara u istoriji seksi devojaka?

(Telegraf.rs / radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA