≫ 

Izgledajte savršeno kao Kortni Kardašijan: "Svako jutro radim vežbe koje traju samo 10 minuta, a dovele do moje vitke linije"

Nikada nije izgledala bolje, a sada i vama otkriva tajnu savršenog tela

  • 0

Kortni Kardašijan je otkrila da svako jutro radi seriju vežbi koje su dovele do njene savršene linije. Trening joj traje samo 10 minuta i svako bi mogao da ga uradi.

Najstarija sestra iz porodice Kardašijan, Kortni, otkrila je tajnu svoje fit forme.

Ona trenira sa ličnim trenerom Amandom Li, a za zgodno telo potrebno joj je samo deset minuta vežbanja.

Kortni savetuje da trening započnete sa 20 sklekova. Trebalo bi da obratite pažnju na nekoliko detalja. Prvi je svakako da držite ravan trup, zategnute mišiće stražnjice i zategnute mišiće natkolenice. Zatim da nastavite sa 15 triceps ekstenzija sa tegovima, a da počnete tako što ćete sesti na ivicu stolice ili klupe.

Kortni Kardašijan Foto: Instagram/kourtneykardash

U rukama iza glave držite tegove, a laktovi treba da vam budu uz glavu pod uglom od 90 stepeni. Polako pružajte ruke iznad glave, laktovi neka budu blago savijeni, pa se zatim vratite u počeni položaj.

Red je na trbušnjake. Lezite na leđa na pod ili na neku drugu ravnu površinu. Vaša karlica mora da bude ravna pre početka izvođenja vežbe. Ruke stavite iza glave ili na prsa, pa lagano dižite glavu do trenutka u kom ćete osetiti da više ne možete, pa se zatim vratite u početni položaj.

Ostanite na leđima, savijte noge za 90 stepeni u kolenima i okrenite ih u jednu stranu. Zatim blago prislonite šake iza glave i počnite dizati ramena ne podižući kolena, ni kukove, a naprežući samo trbušne mišiće. Nastavite gurati leđima iz sve snage. Ramena bi se trebalo da budu odvojena od poda samo nekoliko centimetara, dok bi vaša leđa trebalo da ostanu uz podlogu.

VIDEO: Najmanje omiljena sestra Kardašijan najzad uspela u životu

(Telegraf.rs / klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA