≫ 

Lični trener Dženifer Aniston otkrio u čemu je tajna njenog seksi izgleda: Sve što treba da uradite je ovo

Kada je vežbanje u pitanju, morate da mislite na “gorivo” koje vam je potrebno

  • 0

Trening u teretani zna da bude veoma naporan pa vam je potrebno odlično gorivo da biste mogli da izdržite sav taj napor.

Lejon Azubuik, lični trener Dženifer Aniston, dobija mnogo pitanja od svojih pratioca na Instagramu o tome kako uspeva da tako izvaja tela svojih klijenata. Ono što najviše interesuje njegove pratioce je kako da telo napune “gorivom” koje im je neophodno za vežbanje.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Leyon Azubuike (@leyon) дана

 

Savet koji je dao i Dženifer i ostalim klijentima je: ne razmišljajte o tome šta ćete da jedete pre vežbanja, već razmišljajte o tome kako da dobro tretirate vaše telo sve vreme. To znači da dovoljno spavate, uključujući dosta zdravih ugljenih hidrata, unosite proteine, lisnati zeleniš i povrće i hidratacija, hidratacija, hidratacija, ...

- Uobičajena zabluda vezana za hidrataciju jeste da trebate da osetite žeđ da biste pili vodu i onda popijete toliko vode dok se ne osetite punim. Ali ako popijete litar vode pre tremninga, samo ćete se osećati tromo i otečeno sve vreme. Umesto da planirate pred trening trebalo bi da pijete vodu konstantno tokom dana, savetuje on.

On savetuje unos zdravih masti kad god je to moguće.

Dženifer Aniston

Foto: Profimedia/INSTAR Images

- Ja volim avokado, ulje kokosa, losos, riblje ulje i sve što ima u sebi zdrave masti. Ja se držim recepta 1,7 do 2 grama proteina po kilogramu moje težine kako bi podržao izgradnju mišićne mase, rekao je on.

Oko jedan sat pre aktivnosti on uzima kašiku kikiriki putera, pola banane i malo hleba. To mu pomaže da izdrži trčanje i to mu je instant gorivo koje mu je potrebno za trening.

- Potrebno je da probate svašta nešto kako biste videli šta vam odgovara. Zapisujte koju hranu unosite u toku dana i to pre vežbanja. Upisujte kada ste se i kako osećali tokom tog perioda. Hrana može da vam padne veoma teško i zbog toga što se niste lepo naspavali, dodao je on.

VIDEO: Reći će neko to je zato što ima para. Oni uzimaju milionče po samo jednoj epizodi serije

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA