Brinite o koži lica čak i kada ste van svoje zone komfora

FOREO saveti za negu kože na letnjem odmoru

  • 0
Foreo

Foto: Promo

Raznovrsni proizvodi za ličnu negu čine da izgledamo negovano i doterano, a tretmani za ulepšavanje nisu više dostupni samo u profesionalnim salonima već ih možemo primeniti i u svom domu. Međutim, kako da održimo taj savršen izgled kada smo na putovanju, daleko od kuće, grada u kojem živimo? Šta kada smo  van svoje zone komfora? Vodeći švedski brend u oblasti lepote i velnesa FOREO daje odgovore na sva ova pitanja!

Uobičajeno „ne mogu da zatvorim neseser od svih tih sitnica“

Pripremajući se za putovanje, kofere najpre napunimo odećom, cipelama i aksesoarima, ali pored svih tih drangulija ne smemo zaboraviti proizvode za negu kože. U manji neseser možete spakovati gel za čišćenje lica, tonik, kremu za sunčanje, maske za lice, kremu i losion namenjene vašem tipu kože. Leti je najvažnije koristiti kremu sa visokim zaštitnim faktorom preko dana, a ostalim beauty proizvodima negujte kožu pre odlaska na spavanje kako biste jutro dočekali potpuno osveženi.

Foreo

Foto: Promo

Kako izabrati adekvatnu zaštitu od sunca bez mnogo gnjavaže

Mnoge devojke odmor vole da provedu uživajući u sunčevim zracima, a svakodnevna upotreba kreme za sunčanje pomaže koži da bude zaštićena od štetnih UVA i UVB zraka. Međutim, nemojte posegnuti za prvom kremom na koju naiđete, već odaberite baš onu koja će se najbolje prilagoditi vašem tipu kože. Ako imate masnu kožu, preporučljivi su proizvodi za negu lagane teksture, dok u slučaju da imate suvu kožu, krema za sunčanje može zameniti uobičajenu hidratantnu kremu za lice i telo.

A onda i najvažnije - čišćenje lica

Tokom letnje zabave, uživajući u svim aktivnostima koje smo tokom odmora isplanirali, često ne primetimo ostatke morske soli, kreme za sunčanje i peska na svojoj koži. Kao posledica zapušenih pora, javljaju se akne i bubuljice, a upravo to je razlog da čistite svoje lice redovno, baš kao da ste kod kuće. Ako ne želite da „ukradete“ sebi previše vremena od zabave, iskoristite prednosti LUNA play plus četkice za čišćenje lica, jer vam je sa ovim jedinstvenim uređajem potrebno samo minut korišćenja ujutru i minut uveče da bi vaša koža bila čista i blistava.

U susret letnjim putovanjima, FOREO je tokom juna obezbedio specijalnu cenu omiljene LUNA play plus četkice, umanjenu za 30 odsto u svim dm drogerijama širom Srbije. Uz T-sonične pulsacije, ovaj savršeni saputnik nežno čisti kožu lica uklanjajući nečistoću i sebum, odstranjuje mrtve ćelije površinskog sloja kože i istovremeno pruža blagu masažu koja podstiče mikrocirkulaciju. Ovaj ultra higijenski silikonski uređaj staje na dlan i možete ga poneti sa sobom gde god da krenete.

Leto može da počne - FOREO LUNA play plus je must have za sve avanture pred vama!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA