Sve je u "doslednosti": Dijeta Margo Robi koja uključuje pivo, pomfrit i burgere

Šta jede i kako vežba jedna od najlepših glumica sveta?

  • 1

Kao jednoj od holivudskih svestranih glumica, Margo Robi nisu nepoznati naporni treninzi i dijete. Kako uopšte mislite da bi mogla da se spremi za uloge u filmovima "Ja, Tonja" i "Odred otpisanih"?

Iz ishrane je izbacila sve zasićene masti i prerađene proizvode i prati rigidan trening koji uključuje dizanje tegova, vežbe za stomak i mnogo kardio programa.

Kako bi se pripremila za zahtevnu glavnu ulogu u filmu "Ja, Tonja", za koju je bila nominovana za Oskara, Margo se podvrgla rigoroznom vežbanju koje je, pored klizanja na ledu, uključivalo i dizanje tegova i mnogo čučnjeva. Vežbe za noge su joj pomogle da stvori jake mišiće, ali i da oformi figuru pogodnu za klizačicu na ledu. Radila je po 100 čučnjeva svaki dan u toku snimanja! To joj je i predložila nekadašnja klizačica na ledu, Tonja Harding, koju je glumila u filmu.

 
 
 
View this post on Instagram
First look. #OnceUponATimeInHollywood @onceinhollywoodA post shared by @ margotrobbie on

U to vreme je vežbala pet dana u nedelji, po četiri sata dnevno.

Za ulogu Harli Kvin u filmu "Odred otpisanih" pripremala se kroz boks i intenzivne vežbe za noge, zadnjicu i stomak. Prema rečima njenog trenera, Robi je stoički izdržala naporne treninge jer je želela da odigra svoj lik najubedljivije moguće.

Što se tiče dijete, lišila je sebe svih zasićenih masti, prerađenih proizvoda, zašećerenih pića i čokolade, ali ponekad popije jednu ili dve čaše vina.

 
 
 
View this post on Instagram
🙃A post shared by @ margotrobbie on

Za doručak obično pojede kašu i zeleni smuti, za ručak salatu i piletinu s limunom ili ribu (najpre tunu), a za večeru pečeno povrće. Međutim, nekad joj se desi i da popusti pred izazovom.

- Nisam dobra u umerenosti. Očajna sam ako sam gladna. Ne mogu da jedem samo salatu svaki dan i pola čaše vina svaki drugi. Jednostavno ne mogu. Nemam baš najbolju dijetu. Volim pivo, pomfrit, burgere, ali ako moram da uđem u bikini, ješću šargarepu naredna tri dana. Idem od jednog ekstrema u drugi. Čokolada, vafli i pomfrit su glavne grupacije hrane koje nadoknađuju moju dijetu - iskrena je Margo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA