≫ 

Ma da li je moguće da je ovo priroda? Influenserka pokazala neverovatnu transormaciju svoje zadnjice

Influenserka iz Australija Tami Hembrov objavila je neverovatne slike transformacije svoje zadnjice

  • 22
tami hembrov Foto: Prinscreen/ instagram.com/tammyhembrow/

Tami često nazivaju austrajiskom Kim Kardašijan jer često objavljuje fotografije svog neverovatnog tela, a po konstituciji zaista podseća na poznatu rijaliti zvezdu.

Ipak ova 25-godišnjakinja nije uvek bila ovako savršena. Naime, Tami je otkrila kako je patila od viška kilograma ceo život i da nije imala ni malo samopouzdanja.

- Svi koji me poznaju znaju da sam ceo život varirala s kilažom. Vremenom sam naučila mnogo toga o ishrani i počela sam da vežbam sa većim težinama. Moje telo i život su se potpuno transformisali. Nije uvek lako, ali je svakako vredno, poručila je ona pored fotografije od pre i posle.

 
 
 
View this post on Instagram
Done with hard work, consistency, & determination! - There’s such a huge difference between these photos. Not just physically, but mentally. In the first photo I wasn’t in a good place and pretty much partied 3-4 days a week & I did love my body but I wasn’t generally happy at all with my life. I worked out all the time but wasn’t doing the right kinds of workouts or eating enough to build any muscle. Once I became more serious about fitness and educated on it I truly started to transform my life in every aspect. I partied less, I started meditation & yoga, and I started to use HEAVY weights. I felt so much better each day that went by & now fitness is something that has taken over my life (in a good way). The gym is literally my happy place. I don’t spend endless hours training & I don’t train everyday. I indulge when I want but I find balance & know how great I feel when I’m eating good. Don’t make it harder than it has to be ! Little steps everyday & you can transform your life too 💕 - www.tammyhembrow.org for my training programsA post shared by Tammy Hembrow Fitness (@tammyhembrowfitness) on

Tami na mnogim fotografijama gde upoređuje svoje telo od nekada i sada ističe da je ključna razlika u tome što je počela da vežba na drugačiji način i da radi vežbe sa većim težinama. Oduvek je vežbala, ali je u mlađem dobu često izlazila noću i nije bila zadovoljna svojim telom.

Fitnes je nešto što je okupiralo njen život. Ne porovodi sate i sate u teretani, čak i ne vežba svaki dan. Hrani se zdravo i to su uiglavnom proteini koji hrani njene mišiće.

Da li verujete da ovakva transformacija ima veze samo sa vežbanjem?

VIDEO: Ova devojka ima jednu od najlepših guza na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    28. avgust 2019 | 12:22

    Sa onakvom zadnjicom od ranije je mogla da vežba 24h dnevno i nikada ne bi dobila ovo sto sada ima. Ovo sada je vežba plus silikon garantujem.

  • Cccc

    28. avgust 2019 | 13:55

    Hajde bre pacenici vi sto komentarisete dupe za medalju,ulozite u svoje zene toliko para koliko je ova u sebe i da vidite da i majke vase dece mogu da budu top ribe!!! Sram vas bilo

  • Marki cg primorje

    28. avgust 2019 | 12:05

    Nemoguce jer je oblik gluteusa potpuno drugacijeg oblika na novim fotkama znaci ubrizgavalo se nesto misic ne mijenja oblik samo volumen genetiku ne mijenjas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA