≫ 

Holivudska glumica je nakon treće trudnoće izgubila neverovatnih 45kg, a sada je otkriveno i kako

Glumica i pevačica Džesika Simpson je u trećoj trudnoći nabacila veliki broj kilograma zbog čega je dobijala kritike od obožavalaca

  • 0

Džesika Simpson je pre samo 6 meseci na svet donela svoje treće dete, a pre nekoliko dana je na Instagramu objavila fotografiju svoje neverovatne trasformacije.

Otkrila je da je posebnim načinom ishrane i treninzima koje su osmislili treneri samo za nju, smršala čak 45 kilograma.

Tokom devetog meseca treće trudnoće Džesika je imala čak 108 kilograma što je bilo gotovo dvostruko više od njenog standarda.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Kako stvari ne bi izmakle kontroli Džesika se obratila svom fitnes treneru Harleju Pasternaku koji je zajedno sa doktorima kreirao program vežbanja i ishrane za glumicu.

Ovaj fitnes instruktor je u intervjuu za E! onlajn rekao da nije ljubitelj ekstremnih vežbi i ishrane te da je Džesikin program vežbanja bio baziran na dugim šetnjama.

- Morala je da napravi 14 hiljada koraka dnevno, otkrio je on.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Ishrana je bila bazirana na 3 obroka dnevno koji su se sastojali od mesa i povrća, a za užinu joj je bila dozvoljena šaka badema ili komad parmezana.

Pored hrane i treninga Pasternak je Džesiki uveo sat vremena tokom dana bez pametnih telefona, kompjutera i tehnologija jer kaže da će tako organizam noću imati bolji san.

Video: Strongmenova dijeta će vas preporoditi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA