Tekila, trening u pet ujutru i pčelinji polen: Neuobičajena dnevna rutina Viktorije Bekam

Daleko je dogurala od uskog kožnog kostima...

  • 3

Poslovna žena, modna dizajnerka i pevačica, Viktorija Bekam, danas ima 45 godina i predano je radila na tome da postane prepoznatljivo ime svetske mode.

Danas, kaže da nikad nije bila srećnija. Ima četvoro dece i veoma aktivan poslovni i društveni život, pa će se mnogi zapitati kako stiže i da uvek izgleda doterano.

Prenosimo nekoliko dnevnih rutina bivše "Spajsice":

Doručak i trening

Svako jutro, na prazan stomak, Viktorija popije dve supene kašike sirćeta. Dokazano je da sirće pomaže u probavi i doprinosi razvoju dobrih bakterija u crevima. Nutricionista Kej Ali kaže da ne pijemo bilo koje, već sirće koje je organsko, sirovo i nepasterizovano jabukovo, kako bismo postigli maksimalni učinak. 

Viktorija Bekam Foto: AP/Tanjug

Viktorija za doručak jede žitarice za koje kaže da su "savršene uz ogransko nezašećereno bademovo mleko". Popije i zeleni smuti koji pravi za celu porodicu, a u kombinuje kivi, jabuku, limun, spanać, brokoli i "čia" semenje.

Viktorijin alarm je podešen na 5:30h ujutru kako bi stigla da odradi trening pre nego što deca krenu u školu. Dok trči na pokretnoj traci, gleda televiziju i dokumentarne filmove, i napominje da je to jedino vreme kad to može da stigne, pa se tome i raduje.

Trčanje joj uzima 45 minuta, a onda vežba sa ličnim trenerom - 30 minuta noge, 30 minuta ruke. U svoju rutinu kombinuje i razne druge vežbe, kao što su ples i joga.

Ishrana

Viktorija je izbacila sve mlečne proizvode iz svoje ishrane jer misli da ovim doprinosi čistoti kože, iako za to još nema dokaza. Pojede i tri-četiri avokada na dan. Jedno dnevno pojede i suši i lososa, ali i kašiku pčelinjeg polena koji je "pun vitamina i minerala". 

Dejvid i Viktorija Bekam Foto: Profimedia/Xposurephotos

Neretko popije tekilu uz limun i so, ali i nekoliko čaša crnog vina.

- To je taj balans - ističe Viktorija Bekam.

Meditacija

Otkrila je da voli da meditira i pobornik je slanja pozitivne energije u svet. Veliki je obožavalac kristala koje je ubacila u svoju modnu liniju - u pojedine pantalone je smestila skrivene džepove koji sadrže kristale. Viktorija smatra da imaju "magično dejstvo".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kako da ne

    27. oktobar 2019 | 12:26

    Zena je leš, prirodbo jakp mršava, moze da pije sirćeta koliko oće

  • Jovan Ktć

    27. oktobar 2019 | 20:08

    Sa svake fotografije šalje " pozitivnu" energiju da se naježiš od njenog pogleda. Ni na jednoj je nisam video nasmejanu. Kao da su joj sve lađe potonule.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA