≫ 

Jednim preparatom rešila se crvenila s kože lica, a možete ga kupiti za male pare

Blogerka Rouz Galager zna koji kozmetički preparat može u trenutku da vam promeni izgled kože

  • 0

Crvena koža, bubuljice, mitiseri, ožiljci? Sve ovo može da poremeti naš osećaj lepote i izgled kože.

Blogerka Rouz, koja piše o lepoti, šminkanju i kozmetici kaže da je dugo mučila muku sa svojom crvenom kožom lica koja je uticala na njeno samopouzdanje.

- Prirodno sam svetle puti i imam rozikastu kožu, a u poslednjih nekoliko godina lice je počelo da mi crveni, pogotovu oko brade, nosa i obraza. Zbog ovoga sam svakoga dana provodila tri puta više vremena šminkajući se i prekrivajući crvenilo puderima, korektorima i raznim drugim preparatima, kaže ona i dodaje kako joj je prijateljica otkrila rešenje koje je za nju bilo spas. Donela mi je CC kremu koje ne samo što mi je prekrila crvenilo već je tako prijatna i dovoljna, kaže Rouz.

CC krema ujednačava boje tela i proizvodi su uglavnom namenjeni za ublažavanje crvenila ili diskoloracije ,tako da CC kreme odlično prikrivaju nedostatke na koži.Ova krema se može koristiti sama ili kao prajmer, ako se nanose ispod tečnih pudera.

CC kreme proizvode gotovo sve kozmetičke kuće, a možete ih kupiti već po ceni od 500 i više dinara.

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA