≫ 

Evo kako da napravite 10 brzih frizura za svaku priliku

Želite da imate lepu frizuru, ali nemate vremena da odete do frizera? Ako želite da izgledate prelepo za manje od 10 minuta, napravite neku frizuru sa spiska

  • 0

Pre odlaska na posao imate pet do deset minuta za pravljenje frizure. Ponekad ni toliko, jer odlučite da ostanete duže u krevetu ili tog dana kafu pijete sporije.

Kako bi vam olakšali početak dana i pomogli sa idejama za laku frizuru, Cosmopolitan je izdvojio 10 brzih frizura za svaku priliku.

Niska punđa

Svako može uzeti kosu u ruke i za sekundu je uviti u punđu, ali zašto ne bi pokušali da uvijete kosu u brzo remek-delo?

Prvo lakom poprskajte kosu (kako bi punđa bila čvrsta), zatim je razdvojite na tri dela. Središnji deo kose vežite gumicom u rep, učvrstite ukosnicama, pa sva tri dela obavite oko gumice u savršenu nisku punđu. Za detaljno objašnjenje pogledajte video.

Svemirske punđe

Ova frizura je odlična za dane kada ne znate šta ćete s kosom. Da bi ova frizura uspela potrebna vam je gustina, najbolje je da je napravite između pranja, na primer trećeg ili četvrtog dana od kada ste je oprali. Odvojite kosu na dva dela, ostavite napred dva-tri pramena. Svaki deo posebno očešljajte, uvijte ih i dve neuredne punđe visoko na glavi i učvrstite ih ukosnicama. Ako želite da budu čvršće, poprskajte malo spreja kada završite sa oblikovanjem.

Duboki talasi

Ne morate da imate armiju stilista da biste imali savršene talase. Sve što vam je potrebno je lak za kosu i pegla za kovrdže. Prsnite sprej na peglu i uvijajte jednu po jednu kovrdžu. Ne brinite, kovrdže će biti čvrste, na kraju slobodno prođite četkom kroz njih.

Lake frizure sa ukosnicama

Kada su ukosnice u pitanju idejama nikad kraja. Pogledajte video za nekoliko interesantnih stilova koji će učiniti da vaša kosa bude savršena u svega nekoliko koraka.

Konjski rep za kratku kosu

Ova frizura je odlična za devojke sa kratkom kosom, ali i za one dane kada vam je masna kosa i vas mrzi da je perete.

Prvo koren kose poprskajte šamponom za suvo pranje, zatim podelite kosu po sredini. Prstima prođite kroz kosu do uveta i uhvatite taj deo, uvijte ga ka unutra i ojačajte ga ukosnicom. Isto uradite i sa drugom stranom kose. Pokupite ostatak vlasi u rep i sve zajedno stegnite gumicom za kosu.

Konjski rep

Znamo da je kosu najlakše zavezati u rep. ali šta kažete na konjski rep sa malo više stila i šarma? Ako imate tanku i krhku kosu, prvo će vam trebati četka za tapiranje, pa onda lak za kosu. Kako biste kosi dali  volumen pre nego što vežete rep, morate je natapirati. Pogledajte video za detaljna uputstva.

Kanap pletenica

Najbolji deo ove lake frizure je što izgleda komplikovanijr nego što zaista jeste. Kako biste sprečili kosu da vam ispada ili klizi dok pletete, stavite dosta šampona za suvo pranje na kosu pre početka. Biće vam potreban češalj sa dugom drškom, kako biste lakše vadili pramenove, mini gumice i četka za kosu. Za detaljan postupak pravljenja, pogledajte video.

Laka mašna frizura

Koji je najlakši način da običnu frizuru podignete na viši nivo? Vezivanjem mašne za bazu (rep) vaše frizure. Pogledajte u videu koje sve vrste frizura možete ukrasiti mašnom.

K.B.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA