≫ 

Ima 42 godine, a izgleda kao da joj je 20: U ovome je tajna njenog seksi izgleda

Učiteljica koja tvrdi da ima bolje telo u 42. godini nego u svojim dvadesetim, rešila je da otkrije u čemu je tajna njenog izgleda.

  • 26

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by BELINDA NORTON (@belinda.n.x) on

Australijanka Belinda Norton se tokom dve trudnoće ugojila 20 kilograma i kao većina žena godinama kasnije nije mogla lako da se otarasi viška.

Međutim, nakon što je suprug rekao da nikada neće izgledati kao žene iz modnih i fitnes magazina, Belinda je rešila da uvede određene promene u svoj način života i za samo godinu dana, smršala je i u potpunosti je zategla svoje telo.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by BELINDA NORTON (@belinda.n.x) on

Učiteljica Belinda danas putem društvenih mreža savetuje druge da obrate pažnju na svoj režim ishrane i da uvedu fizičku aktivnost.

Nortonova kaže da je obavezno svakog dana da vežbate najmanje 45 minuta na dan, bilo da je reč o šetnji, plivanju, surfovanju ili jogi. Što se tiče ishrane, preporučuje da se opredelite za zeleno povrće koje možete kuvati ili od njega cediti sokove i pripremati smutije.

Najvažnije je da napravite detaljan plan koga će se držati i započnete novi vid treninga koji ćete praktikovati osam nedelja i tako podići nivo endorfina.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by BELINDA NORTON (@belinda.n.x) on

Zgodna učiteljica je tako otkrila 4 najvažnije promene za mršavljenje:

1. Osmislite novi režim ishrane

2. Izaberite trening koji odgovara vašoj fizičkoj spremnosti

3. Stalno budite fokusirani na cilj

4. Nagrađujte sebe za svaki uspeh koji postignete

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by BELINDA NORTON (@belinda.n.x) on

Za samo pet meseci u okviru kojih se striktno držala zdrave ishrane i vežbanja, koje je praktikovala tri ili četiri puta nedeljno, primetila je promene na svojoj koži, veći nivo energije, ali i bolje raspoloženje. Sa tim je došla promena vidljiva na njenom telu. Postepeno je gubila kilograme, te je uspela da smrša čak 18 kilograma. Danas ima 62 kg.

Ova 42-godišnjakinja savetuje da vodite pažnju u kojoj količini jedete i koliko često, a potom pojednostavite pripremu jela.

- Prerađeno meso nikada ne jedem jer je to otrov za telo. Iako se smatra da je bogato proteinima i zdravo, ne slažem se sa tim  iprimetila sam i kod sebe dramatičnu promenu kada sam iz svoje ishrane izbacile prerađevine od mesa - kazala je.

Umesto toga, Belinda radije bira namirnice bogate prirodnim proteinima.

- Jedem žitarice, borovnice, bademovo mleko, kafu, banane, piletinu, salatu, brokoli, jaja, spanać, slatki krompir, tikvu, kinou -  otkriva.

Video: Italijanska novinarka u superseksi izdanju čestitala Novu godinu pratiocima

(Telegraf.rs/K.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    2. januar 2020 | 13:42

    Neshvatljiva je i tesko se podnosi ovakva diskriminacija zena ...kao da je ona od 42 godine ima 82 ...pa ljudi moji to je u danasnje vreme itekako lepo doba ! Nemojte vise da trujete narod . Svako doba je lepo na svoj nacin .

  • Oo

    2. januar 2020 | 11:13

    Izgleda kao da ima 45 samo je utegnuta, devojke od 20god nemaju takvu kožu

  • Radoznao

    2. januar 2020 | 10:08

    Marijana kako ti izgledas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA