Ćerki Bijonse se rugaju zbog izgleda: "Džej Zijevi geni su je baš pogodili, žao mi je devojčice"

Komentar koji je razljutio armiju fanova pop dive Bijonse

  • 8
Bijonse, Džej Zi, Blu Ajvi Foto: Profimedia

Filmski kritičar magazina Veniti Fer Ostin Kolins je za novogodišnje veče na svom profilu na Tviteru izrazio žaljenje prema najstarijoj ćerki pop dive Bijonse, Blu Ajvi Karter jer će očevi geni narušiti lepotu njenog lica.

Kada ga je komentarima urednica Vajolet Luka pitala "Zar očevi geni nisu već učinili da devojčica ne izgleda lepo", on joj je odgovorio da sedmogodišnja Blu Ajvi možda prolazi kroz fazu ružnog pačeta.

Kolins je na kraju obrisao ovaj Tvit i izvinio se, ali obožavaoci pop dive traže da kritičar dobio otkaz zbog neumesnog komentara upućenog devojčici.

Blu Ajvi Printskrin: Youtube/Usa Best News Fast Very Fast

- Imam osećaj da će geni oca baš pogoditi Blu Ajvi i jako mi je žao zbog toga- napisao je on.

Većina korisnika Tvitera osudila je vređanje devojčice, a celu priču pokrenula je fotografija sa proslave Nove godine koju je objavila reperka Megan Ti Stalion koja je pozirala sa Bijonse i malenom Blu.

Portal "Page Six" navodi da je urednica Harpers Bazara Vajolet Luka napisala i sledeći komentar kraj spornog tvita:

- Ili će se sa 16 godina operisati, baš kao i Kajli Džener, i svi ćemo se pretvarati da je oduvek bila prelepa. Ne mogu da dozvolim sebi da žalim toliko bogate ljude- napisala je ona, ali post nije uspeo da bude uslikan jer je ubrzo cela prepiska izbrisana.

Bijonse, Džej Zi, Blu Ajvi Foto: Profimedia

Ova prepiska je ubrzo postala viralna i razljutila je armiju fanova pevačice Bijonse i repera Džej Zija.

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalimera

    4. januar 2020 | 11:10

    Potpuno tacno. Ne moze dete da ima,recimo mali nosic ako je majka pre operacije imala orlovski. Imamo primera i na nasoj estradi. Inace,ova mala je slatka

  • Tanja

    4. januar 2020 | 11:36

    Meni je preslatka! Lupetaju!

  • ime

    4. januar 2020 | 10:10

    Pa oboje su crnci, sta je mala trebala da ispadne bela i kao barbika? Majka se malo operisala, ali ona vuce gene od onoga pre, a ne posle. Crnci imaju te velike noseve, afro frizure i debela usta. Nije mogla drugacije da ispadne. I za crnkinju nije uopste tako ruzna kao otac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA