≫ 

Neprepoznatljiva: Bivši ju je vređao zbog debljine, a onda je ona iz osvete postala lepotica

Pošto je doživela užasne uvrede na račun izgleda, koji joj je stalno upućivao njen partner, ova hrabra žena iz Amerike je rešila da raskine vezu i drastično smrša

  • 2
Alvina Rayne

Foto: Facebook/Low Carb High Fat with Alvina Rayne

Amerikanka Alvina Rajn je godinama patila od gojaznosti, a u najgorem stadijumu je imala čak 120 kilograma.

Debljina je u velikoj meri uticala na njen način života, te je bila prinuđena da kupuje garderobu na muškom odeljenju, a redovno je posećivala restorane brze hrane.

Kao posledica gojaznosti javilli su se i mnogi zdravstveni problemi - sindrom policističnih jajnika, napadi panike i bila je na granici da dobije dijabetes, ali ni to nije bio dovoljno jak razlog da Alvina reši da uradi nešto po pitanju kilograma.

Sve dok njen tadašnji partner nije počeo da je vređa, nazivajući je "debelim smećem", Rajnova nije bila spremna da promeni svoj život.

Raskinula je sa dečkom i iz osvete počela da radi na sebi....

- Sećam se kada mi je bivši rekao da me niko neće hteti ako ga ostavim jer sam bezvredna, ružna i jer nikada neću smršati, koliko god se trudila. Nazivao me svakakvim pogrdnim nadimcima. Godinama sam trpela maltretiranje, a onda sam shvatila da više ne mogu dalje tako i da moram da prekinem vezu s njim - ispričala je ova žena.

Prisećajući se 2009. godine, kada je započela svoju transformaciju, Alvina kaže da je počela da uvodi posebnu vrstu ishrane, a tokom krize jednu rečenicu je stalno ponavljala u glavi...

- Prebacila sam se na posebnu ketogenu dijetu tako da sam unos ugljenih hidrata smanjila na minimum. Svaki put kad bi postalo teško, setila sam se rečenice: "Niko te neće takvu hteti" i to bi mi dalo podsticaj da budem uporna i pokažem mu da je pogrešio - objašnjava Alvina.

Promena ishrane se pokazala kao odlična odluka, jer je ova Amerikanka uspela da smrša gotovo 60 kilograma. Danas izgleda bolje nego ikada, udala se i uživa u ljubavi sa svojim suprugom.

- Srela sam majku svog bivšeg dečka nakon što sam smršala, bila je šokirana. Ispričala mu je koliko sam se promenila. Nije dugo trebalo da me nazove i pokuša da me uveri da se pomirim sa njim- kazala je Alvina, a potom dodala da se udala za muškarca koji je voli i poštuje.

Kako bi motivisala druge da smršaju, ali i da postignu samopouzdanje, Alvina vodi svog Jutjub kanal na kome redovno daje savete o ishrani i zdravlju.

- Želim da svi znaju da mogu da počnu ispočetka, kao i da preuzmu kontrolu nad svojim telom. Želim da im dam nadu da, bez obzira na to kakvu prošlost imaju, uvek mogu da počnu da grade bolju budućnost - zaključuje.

Video: Strgmenova taktika: Kako da na zdrav način dovedete liniju do savršenstva!

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kangrga

    17. januar 2020 | 17:22

    1. Treba da bude zahvalna bivšem mužu, jer je zahvaljujuci njegovoj kritici uspela da promeni život, smrša, bude zdravija i izgleda lepše. 2.Zašto joj divni sadašnji muž nije prišao dok je bila duplo deblja? Eto pitanja za razmišljanje:)

  • Dusan

    18. januar 2020 | 13:19

    Nema nista na svetu jako, kao sto je zenska sujeta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA