≫ 

Njen izgled izaziva krivicu: Da li se sada i od mene očekuje da u 50. godini izgledam kao Džej Lo?

- Ne mogu da verujem da imam 50 godina i da izgledam ovako loše

  • 4
Dženifer Lopez i Šakira Foto: Tanjug/AP

U ponedeljak ujutru na svim stranicama društvenih mreža objavljivane su fotografije i videi nastupa poznate pevačice Dženifer Lopez na Super Boulu.

Iako je 50-godišnja Dženifer Lopez delila binu sa 43-godišnjom koleginicom Šakirom, svi su pričali o neverovatnom izgledu latino dive Džej Lo, koja svojom pojavom zadivljuje, ali i zbunjuje žene širom sveta.

Dženifer Lopez, Šakira, Superboul Foto: Tanjug/AP

Uprkos neverovatno energičnom nastupu, savršenoj odeći, besprekornoj fizičkoj spremi i stavu kao da je u svojim tridesetim, bilo je onih koji su ustanovili da je njen nastup napravljen samo za muške oči.

- Zašto je morala da igra oko šipke i zar nije mogla da obuče malo više garderobe na sebe - pitali su se mnogi.

Nema sumnje, Džej Lo je na nastupu pokazala šta sve telo može kada ima kombinaciju dobre genetike, truda, discipline i novca.

Oko činjenice da pevačica izgleda neverovatno sa 50 godina složili su se i kritičari i njeni obožavaoci. Ona je sama sila prirode i izgleda kao da je evolucija načinila mali korak unapred, samo u njenom slučaju.

- Ne mogu da verujem da ima 50 godina i da izgleda ovako dobro - bio je komentari svih žena koji je implicirao sledeću rečenicu: - Ne mogu da verujem da imam 50 godina i da izgledam ovako loše.

Dženifer Lopez, Šakira, Superboul Foto: Tanjug/AP

Čak je urednica magazina Sports Ilustrejted Sara Kvak nakon nastupa Džej Lo napisala:

- Pored toga što me je nastup učinio da se osećam psihički loše, sve je bilo za desetku!

Mnoge žene su se našle prozvane i shvatile su to lično. Kao da ceo svet očekuje da svaka žena sa 50 godina treba i može da izgleda kao Džej Lo.

Pritisak je ono što današnje žene osećaju tokom celog života. Živimo u eri "seksi mama" kada se i od trudnica očekuje da izgledaju savršeno i kada novopečene mame napuštaju porodilita noseći svoje skini farmerke od pre trudnoće.

Dženifer Lopez, Šakira, Superboul Foto: Tanjug/AP

Sa postojanjem Dženifer Lopez ni žene u 50-im godinama neće imati mira jer je ona postavila nerealne stadarde.

Ako pogledate razliku žena u 50-im godinama iz 1985. godine i žene u 50-im godinama u 2020. svatićete da postoji ogromna razlika.

Žena sa prosedom kosom u debelom džeperu naspram Dženifer Lopez na striperskoj šipci i srebrnom odelu, preplanulog tela i zategnutih mišića - stadardi su se neverovatno promenili zar ne?

Rešenje je da na ovakve nastupe gledate kao muškarci. Žene su Džej Lo gledale sa nevericom, a na kraju balade su se osećale loše, jer one ne izgledaju tako dobro kao latino diva.

Muškarci s druge strane gledaju utakmicu tri sata sa sportistima koji nemjau ni gram sala i nemaju ni trunku sumnje u sebe. Zar to nije najbolje rešenje?

Video: Da se zavrti u glavi! Šakira i Džej Lo guzama začinile seksi Superboul

(Telegraf.rs/B.K.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    7. februar 2020 | 16:28

    Zene nemojte previse da se palite.Ipak u celokupno njenom izgledu ulogu igra samo novac.I sta je ona u zivotu pa radila,osim sto se spremala za scenske nastupe.Zato zene glavu gore i napred bez obzira na izgled.😍

  • AAA

    7. februar 2020 | 15:34

    Ja izgledam bolje😀171,64, njegovana, nikad vidjela kozmeticara,estetskog hirurga. 3-4 puta teretana i eto.A sto se tice pilinga, maski, kupki za opustanje, sve se to moze kod kuce (uradi sam) 😊😊

  • Mica

    9. februar 2020 | 15:03

    Ona izgleda odlično. Ko vežba i pazi šta i koliko jede u pedesetoj će izgledati dobro. Možda ne kao ona, ali dobro. Ko je lenj i nedisciplinovan izgledaće kao masni čvarak i ljubomorisaće zbog ovakvih žena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA