≫ 

Same svoj majstor: Napravite talase u kosi pomoću najobičnijeg pojasa za haljinu

Iako vas pandemija korona virusa sprečava da posetite salon, to ne znači da ne možete da imate savršenu frizuru

  • 2
Lokne Printskrin Tik Tok / bacardibri123

Poslednjih dana na internetu se pojavljuje veliki broj trikova za sređivanje kose, a eksperti iz celog sveta snimaju tutorijale na kojima pokazuju kako da se sami ofarbamo, skratimo kosu ili napravimo frizuru.

Među mnogobrojnim korisnim trikovima postoji jedan koji je posebno oduševio žene - reč je o pravljenju nežnih talasa uz pomoć najobičnijeg pojasa (trake) kojim se vezuju haljine i bade mantili.

Kreativna devojka po imenu Bri Harmon u svom videu daje detaljna uputstva, a ključno je da prvo dobro raščešljate kosu i podelite je na dva dela (razdeljak treba da vam bude tačno na sredini).

Zatim uzmite traku za vezivanje i postavite je na teme glave, izdvojite dva pramena i potom počnite da pravite francusku pletenicu.

Ponavljate postupak dok ne dođete do kraja, a zatim kosu vežete u konjski rep. Za najbolje rezultate, prespavajte sa ovom frizurom.

@bacardibri123This is cringeworthy but 10/10 would recommend ##fyp ##foryou ##DecadesofHair ##coronavirus♬ Buttercup - Jack Stauber

Bri se sledećeg jutra probudila sa fantastičnom kosom - samo je rasplela kike i pokazala predivne talase.

Njen video je pregledan više od milion puta, a mnoge žene su joj u komentarima pisale da će da iskoriste slobodno vreme u karantinu da isprobaju ovaj fenomenalan trik.

Video: Ronalda u karantinu ošišala Georgina ali stvarno

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    9. april 2020 | 06:03

    I šta kaže sve sama uradila, strašno.. Ma koga to zanima,imate li vi nekakav dobar recept za domaće djubrivo počeše Muškatle da mi venu dok sve ovo prodaje propadoše mi.

  • nens

    8. april 2020 | 11:20

    pa te talase ce videti samo ukucani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA