≫ 

Šišanje? Ne, ovo je prvo što žene od jutros najviše traže u frizerskim salonima širom Srbije

Osim farbanja, mnoge žene su spremne i na drastične promene

  • 28
frizerski saloni u srbiji foto-ilustracija: pixabay.com

Od danas su sa radom počeli frizerski i kozmetički saloni, a teorija da će se žene ipak plašiti da ih posećuju, pada u vodu budući da su saloni od jutros već bukirani, ali i u narednim danima.

Ovo posebno važi za frizerske salone u kojima će i zaposleni, i posetioci morati da poštuju nova pravila, te će korišćenje maski biti obavezno za obe strane.

Iz zemunskog frizerskog salona "Kokan“ za "Telegraf“ navode da je zakazivanje obavezno, a otkrili su nam i šta žene sada najviše traže.

Naime, više od šišanja žene sada traže farbanje, a ono što još primećuju u ovom beogradskom salonu jeste i da su se mnoge žene odlučile na drastične promene posle karantina, pa su tako aktuelni pramenovi i balejaž.

Manikir Foto: Pixabay

Danas su sa radom počeli i kozmetički saloni, a i ovde su preduzete određene mere, pa je tako sve više njih počelo da postavlja pleksiglas kao barijeru između kozmetičarke i mušterije.

Ipak, osim jednostavnih korekcija i gel lakova, nema prostora za maštarije.

Dakle, sređivanje noktiju, popularni manikir i pedikir radiće se još neko vreme ograničeno. Kako najavljuju vlasnici salona, dok traje vanredno stanje, a kako bi se izbegle gužve, rade se isključivo jednostavni nokti (minimalno izlivanje, bez ukrašavanja).

Video: Frizerski saloni počeli sa radom: Ne dirajte žene u lepotu

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana

    27. april 2020 | 11:34

    Ja mislim da je jos rizicno da se ide po frizerskim salonima.Ovaj virus je nepredvidiv.Uostalom ne zivite valjda da bi zadivili druge nego sebe.Ja ne planiram do kraja juna da idem u salon.Iovako ko me pa vidi kuca , posao ,maska , vizir ,zastitno odelo i tako u krug.A kao cupakabra sam kosa mi porasla do pojasa ali zdravlje ne rizikujem zbog sredjivanja.

  • Grunf

    27. april 2020 | 13:03

    Kod Vidoja autobravara u redu 50 žena. Depilira ih brenerom. Za 2 minuta 300 din. Tek za pivo i gas.

  • Zika

    27. april 2020 | 14:20

    Mene frizerka gura grudima kada me šiša, jedva čekam da odem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA