≫ 

Personalni trener Adel otkrio kako je pevačica smršala 45 kilograma: Jedna stvar je bila obavezna!

Bivši lični trener Pit kaže da "transformacija zaista nije tako komplikovana"

  • 1
Adele, Adel

Foto: Profimedia/Martin Harris/Capital pictures, Profimedia/BACKGRID/Backgrid UK

Adel, sa tankim strukom i beskrajno dugim nogama, izgledala je kao potpuno druga osoba kada je početkom ovog meseca pokazala svoju neverovatnu transformaciju tela.

Ona je smršala čak 45 kilograma, a mnogi ljudi, koji očajnički žele da krenu njenim stopama, pitaju se kako je popularna muzička zvezda uspela u tome.

Nekadašnji lični trener Adel, Pit Gerasimo, rešio je da otkrije kako drugi mogu, vođenim primerom Adel, da skinu suvišne kilograme.

Ako vas je novi izgled Adel inspirisao da smršate, dobra vest da je njen bivši lični trener Pit kaže da "transformacija zaista nije tako komplikovana."

Tajna mršavljenja pevačice se krije u tri jednostavna pravila kojih je Adel morala sve vreme da se pridržava:

 

Konzumiranje dobro izbalanciranih obroka

 

Pit kaže da je važno držati se podalje od nezdravih dijeta i usredsrediti se na "zdrav i raznovrstan način ishrane".

Adel

Foto: Profimedia/Backgrid USA

- Ne promovišem suplemente, piluleili napitke. Više volim pravu hranu i zdrav i raznolik način ishrane. Lakše je nego što mislite - kaže.

Nedavno je u javnosti otkriveno da je muzičarka svoju neverovatnu transformaciju postigla zahvaljujući dijeti sirtfood. Sirtfood dijeta se zasniva na konzumiranju biljne hrane kao što su kelj i heljda, odnosno namirnica koje podstiču proizvodnju enzima u telu koji je poznat kao sirtuin - sastojku koji - aktivira gene za mršavljenje, smanjuje apetit, pojačava metabolizam.. Ova dijeta dovodi do brzog gubitka kilograma, očuvanju mišićne mase, a štiti od hroničnih oboljenja.

Redovno vežbanje

 

Ako želite da smršate, izuzetno je važno da ubrzate rad srca i izađete van svoje zone komfora, tvrdi Pit. Međutim, dodaje da vežbanje treba da bude prijatno i da "nema smisla forsirati sebe ako trening u njemu ne budi radost - to je mučenje".

Adel

Printskrin: Instagram

Bivši lični trener pop zvezde kaže da je Adel imala treninge dva do tri puta nedeljno, a vežbe su joj bile raznovrsne.

- Ukoliko mene pitate – teretana je obavezna. Preporučujem da koristite svoje telo kao opterećenje, nema potrebe da se fokusirate na sprave. Dakle, sklekovi, trbušnjaci, čučnjevi i sve ostale vežbe gde će vaša težina vršiti opterećenje. Treninzi su se uvek smenjivali - od vežbanja sa tegovima do korišćenja fitnes traka i boksa. Takođe je radila kardio-vežbe - ispričao je PIt.

Britanski San je prošle godine otkrio da je Adel praktikovala i pilates. Tokom karantina, pevačica je uvela intervalni trening visokog inteziteta, koji je veoma popularan među slavnim ličnostima.

– Ona se retko pojavljivala u javnosti, pa se svima činilo da je vrlo brzo smršala i rezultat je bio nadasve sjajan – naglasio je Pit.

Dovoljna količina sna

 

Pravilan san je ključan za dobar imunitet, za oporavak tela i gubljenje kilograma, tvrdi bivši lični trener Adel. Razlog se krije u tome  što san utiče na dva „hormona gladi“ - grelin i leptin.

Pevačica Adele

Foto: Instagram/adelesp

Grelin se oslobađa nakon što mozak signalizira da je želudac prazan, dok se leptin oslobađa iz masnih ćelija kako bi suzbio glad - i poručio mozgu da je pun. Ali, kada ne dobijete dovoljnu količinu sna, telo stvara više grelina i manje leptina ostavljajući vas gladnima i povećavajući apetit.

Konačno, Pete kaže da je najvažnije da ne žurite sa procesom. Konkretno, kaže da svako ko želi da promeni svoj izgled i smrša na zdrav način treba u potpunosti da se posveti celokupnom procesu i da bude strpljiv.

Video: Ana Nikolić za vreme kućnog treninga: Predaja nije opcija!

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    20. maj 2020 | 08:31

    Smršala jeste, respekt za to jer nije lako. Ali što je poružnela to je strašno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA