≫ 

Profesionalna frizerka otkriva koje su najčešće greške kod nadogradnje kose i kako ne uništiti svoju

Odabir ekstenzija, ali i dobrog frizera

  • 0
Foto: Youtube/Printscreen/ Style Hard

Profesionalna frizerka koja tretira svetski poznate ličnosti, Lujs Balej, otkrila je najčešće zablude koje ljudi prave kada nose ekstenzije i kod nadograđivanja kose.

Dobre ekstenzije, ne samo što mogu dati volumen i gustinu, već mogu uticati i na nijansiranje i bolju kose, a loša nadogradnja može znatno oštetiti kosu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by HAIR EXTENSIONS LONDON (@louisebailey_extensions) on

Naime, pre nego se odlučite za nadogradnju, prvo pravilo je obratiti se profesionalcu. Takođe je važno izabrati adekvatne ekstenzije i marku koja odgovara vašem tipu kose.

- Ekstenzije se mogu ponovo koristiti čak i nakon uklanjanja - navela je Lujs i dodala da je najbolji brend onaj koji koristi prirodnu indijsku kosu što i ne čudi, budući da indijske žene imaju veoma kvalitenu vlas genetikom podarenu.

- Ovim dobijate "nedeljno feniranje" kose. Zapravo, oslobađa vas svih obaveza koje se odnose na mukotrpno oblikovanje frizure - zaključila je frizerka.

Iako se na nadogradnju kose gleda kako na katalog influenserki koje se eksponiraju na društvenim mrežama, Lujsine mušterije su uglavnom žene koje imaju preko pedeset godina.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by HAIR EXTENSIONS LONDON (@louisebailey_extensions) on

- Dolaze žene koje su hemijskim tretmanima upropasile svoju kosu, ali i one koje su u menopauzi gde se prirodno vlas tanji i proređuje, a ono što im frizura i lepa kosa pruža u psihološkom smislu, neverovatno je - priznala je Balej.

- Imala sam klijentkinju koja izugubila kosu usled tretmana hemioterapije. Kada još postoje vlasi, možemo uraditi ekstenzije i tako uštedeti na perikama.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by HAIR EXTENSIONS LONDON (@louisebailey_extensions) on

Ono što je važno naglasiti, ekstenzije mogu izgledati prelepo, dati sjaj, punoću, volumen, time i glamurozni izgled, ali je važno ne uništiti svoju vlas i zbog toga je važno da vam to radi profesionalac.

Video: Svi muškarci trče da ih ove tri seksi cice šišaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA