Kad bi zidovi salona mogli da progovore: Ovo su noćne more frizera i najčudniji zahtevi mušterija

 
 
 ≫ 
  • 2

Pomislite li ikada kako li je njima?

Foto: Pixabay.com

Odraz našeg raspoloženja često je frizura, stoga kada žene upadnu u depresivne faze ili neke krize identiteta, radikalne promene se primenjuju baš na kosi.

A jesmo li se ikada zapitali kako je našim frizerima u momentima kada su naša očekivanja van svakih granica objektivnosti?

Verujemo da su mnogi odgovorili negativno, a da se dnevnica treba u pojedinim slučajevima i udvostručiti, frizeri najbolje znaju.

Prvo i osnovno pravilo jeste, pre nego odete kod frizera na bilo koji tretman, trudite se da vam kosa ne bude previše prljava i zamršena. Ovo bi značilo da pre nego odete do stomatologa, podrazumeva se, operete zube.

"Saberite se" s hirovima i vizijama. Frizer nije psihoterapeut i ne očekujte da će vas i najlepša frizura usrećiti nakon tretmana ako već niste srećni.

Devojka, žena, kosa, frizura, farbanje kose Foto: Shutterstock

Frizeri takođe ne vole ni mušterije koje "prepuste stvar striučnjaku" - da se razumemo, niko ne ume da vam čita misli.

Posebno šta vašem frizeru može izazvati "koprivnjaču", jeste ukoliko neprestano pričate telefonom dok se on trudi da vas namesti kao vam ne bi otfikario uvo, recimo.

Takođe na šta će se naježiti, jeste kada dođete sa fotografijom neke svetske dive i poželite baš takvu frizuru.

Kašnjenje kod frizera je jednako svakom nepoštovanju i nekulturi osim ukoliko vas stvarno nije nešto opravdalo, ali u tom slučaju budite i vi strpljivi.

Nezamisliv je spisak u najmanju ruku čudnih zahteva mušterija, pa se na repertoaru zanimljivosti nađe i zahtev da se osoba ofarba u boju identičnu boji kaputa ili bluze, zatim već pomenuto identifikovanje sa super zvezdama, onda upotreba samo njima poznatih termina "neću da budem kao jelka" (neće stepenasto šišanje), itd...

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige "Rok Panteon".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Frizerka

    3. novembar 2020 | 17:23

    Mogla bih knjigu da napisem sta sam sve dozivela i prezivela od musterija😂😂😂

  • Debela

    3. novembar 2020 | 17:57

    Kad sam loše odem kod frizera i tamo čujem da sam lepa Pa odem u butik a tamo kažu zgodna.A ja debela.Odem srećna kući i kažemm mužu.Kako nisam za bacanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA