Sa samo 20 godina toliko kubika u grudima! Karantin joj teško pao, nije mogla na korekciju usana

Zovu je "češka Barbika"

  • 1
Foto: Instagram/lolotabella

Gabrijela Jaračkova oborila je sve rekorde broja pratlaca na društvenim mrežama, te je postala opaka konkurencija svetskim influenserima.

Poznata pod pseudonimom Lolo Ta Bella, Gabrijelu prati oko 70.000 fanova na Instagramu, a njeni glavni aduti su barbi izgled po čemu je i dobila nadimak "češka Barbika".

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Gabriela Jirackova Official (@lolotabella) on

Naime, ova dvadesetogodišnja lepotica postala je do te mere opterećena fizičkim izgledom da je jedva izdržala vreme karantina tokom pandemije kako bi brže bolje otišla na korekciju usana i dopuniti ih hijaluronskim filerima.

Od svoje sedme godine peva, a od trinaeste se obavezno šminka. Od nastupa je sa sedamnaest godina uštedela novac kako bi se podvrgla operaciji uvećanja grudi, a onda su joj estetski zahvati prešli u hobi.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Gabriela Jirackova Official (@lolotabella) on

Pored grudi i usana, Gabrijela je konturisala i bradu, i vilicu. I tu nije stala, rešila je da poveća grudi do maksimuma, pa ju je taj zahvat koštao preko 8.000 dolara.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Gabriela Jirackova Official (@lolotabella) on

Češka Barbika dobija ponude raznih brendova kako bi ih za adekvatnu naknadu reklamirala i promovisala na svom Instagramu, ali ne manjka joj i bračnih i drugih ponuda tog tipa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA