Influenserka pokazala koliko se ugojila u karantinu: "Telo mi se deformisalo, ali ja ga ipak volim!"

Jedni je podržavaju zbog hrabre odluke da se suoči sa posledicama uživanja u hrani, a drugi joj prete smrću

  • 10
Kloi izabrala da ceni svoje telo Foto: Arhiva

Pandemija korona virusa prilično nam je izmenila način života. Mere koje su uključivale zabranu kretanja, kao i rad od kuće uticali su na to da se većina ljudi ugoji.

Podstičući druge žene da se ne osećaju krivim i da ne se stide zbog novonastalih oblina, zvezda Tik Toka Kloi Ksandrija objavila je video koji prikazuje kako se njena figura promenila od januara. Ona je podelila snimak sa svojih 249.000 pratilaca.

- Odlučila sam da cenim telo koje me je držalo u globalnoj pandemiji - napisala je influenserka.

Kloi je objavila selfi koji je snimila početkom godine, a kako se ranije borila sa viškom kilograma, odlučila je sada da podeli snimak svoje figure u punijoj formi. Ponosno pokazujući obline, Kloi je podigla majicu kako bi svi koji je prate na Tik Toku mogli da vide i njen stomak i leđa. Nije iznenađujuće što je video privukao veliku pažnju - za 24 sata pregledan je više od dva miliona puta.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Chloe Xandria (@chloe_xandria)

Ali, uprkos nadasve pozitivnom odgovoru, Kloi tvrdi da je bila žrtva trolova od kojih je, kako kaže, dobijala i pretnje smrću.

- Dobila sam brojne pretnje smrću zbog objavljivanja ovoga, kao i toliko gadnih komentara o sebi i svojoj porodici - objasnila je ona u posebnom videu.

- Isključila sam komentare na svom video snimku. Želim da zahvalim svima vama koji ste mi poslali toliko ljubavi i podrške. Nastaviću da se borim protiv viška kilograma - dodala je ona.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Chloe Xandria (@chloe_xandria)

Na svom Instagram nalogu, Kloi je takođe dobijala  poruke poput:

- Koristila si karantin kao izgovor da bi bili debela kao ***. Ružno telo.

U međuvremenu je još jedan muškarac snimio svoju reakciju na njeno gojenje i iskoristio je to kao motivaciju za vežbanje u teretani.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Chloe Xandria (@chloe_xandria)

Iako nije otkrila koliko se ugojila tokom karantina, Kloi je početkom godine na Instagramu otkrila da se sada bolje oseća u svom telu nego kada je bila mršavija. Deleći fotografije pre i posle gojenja, objasnila je:

-  Ovo je moje telo posle 6 meseci karantina i nakon što mi je oduzet poslednji semestar apsolventskog staža, ali mentalno se osećam vrlo dobro.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Chloe Xandria (@chloe_xandria)

- Možda ćete se i vi ugojiti zbog karantina. Možda vam se to već desilo. Samo zapamtite da bi trebalo da volite sebe i da ne budete okrutni prema sebi zbog činjenice da ste se ugojili. Meni je tokom karantina hrana bila jedina stvar koja je delovala kao uteha.

U svojim Instagram pričama, Kloi je objasnila zašto je počela da deli fotografije svog tela na mreži.

- Umesto da se koncentrišete na broj koji vaga pokazuje, fokusirajte se na druge stvari - poput onoga što je vaše telo učinilo za vas, kako vas nosi kroz život - navela je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    20. decembar 2020 | 16:34

    Bila si ti lutko bucmasta i pre karantina

  • Brat лёха

    20. decembar 2020 | 17:15

    Ja ne razumem sto je problem jesti manje, ekonomicnije i zdravije. Karantin je samo izgovor, mnoge ljude znam koji cak i lepse izgledaju sad. Sve je stvar volje. Pozdrav i cuvajte zdravlje

  • Elena

    20. decembar 2020 | 17:35

    Kuku, kako ovako da se ugoji, pa da je bila u karantinu deset godina...ili su slike od pre bile dobar fotošop ili su sad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA