"Momci žele da im deca liče na mene": Živa Barbika želi da proda svoje jajne ćelije, uz jedan uslov

Amerikanka koja tvrdi da nije "išla pod nož" već je donirala genetski materijal svojim prijateljicama

  • 5
marcela iglesiashollywood Foto: Instagram/marcelaiglesiashollywood

Marčela Iglesijas iz Los Anđelesa bila je zapanjena kada je primila poruku od obožavaoca koji je poželeo da kupi njene jajne ćelije, jer želi da njegova deca izgledaju poput nje.

U trenutku kad je poslao ovakvu poruku, mladić nije ni slutio da će to biti pozamašan trošak; Marčela, poznata kao "živa Barbika", rekla je da će razmisliti o tome, ali da cena za jednu jajnu ćeliju neće biti manja od 50.000 dolara.

Ovo nije prvi put da se američkoj "živoj Barbiki" obraćaju ljudi koji bi kupili njene jajne ćelije.

Marčela se prethodno našla na naslovnicama magazina jer je potrošila 81.000 dolara na neinvazivne kozmetičke tretmane, poput botoksa, i filera za usne i obraze. Tvrdi da joj nije padalo na pamet da "ide pod nož" i da se podvrgava invazivnim metodama.

- Zdravo gospođice Marčela, pratim Vas već neko vreme i želim da Vam platim da donirate jajne ćelije - bila je jedna poruka.

- Imate prirodu lepotu, želim da moja deca liče na Vas - nizali su se komplimenti.

- Pratim Vas i želim prirodno lepu decu koja neće morati da idu na kozmetičke tretmane ili operacije. Pošaljite mi ponudu i možemo odmah da započnemo postupak - bio je uporan muškarac koji je želeo da njegova deca budu Marčelina "kopija".

Marčela, koja veruje da njen obožavalac voli latinoamerički izgled, bila je iznenađena i, kako kaže, polaskana predlogom.

- Mislim da je tražio specifične fizičke karakteristike za svoje dete. Želeo je da bude siguran da osoba koja će mu pružiti užitak roditeljstva nije imala nikavu transformaciju izgleda - prokomentarisala je Iglesijasova i nastavila:

- Polaskana sam, naravno. Ranije su od mene tražili da doniram jajne ćelije prijateljicama koje nisu mogle prirodno da zatrudne. Razmišljala sam o prodaji svojih jajnih ćelija, jer ako mogu nekome da pomognem da bude srećan, zašto onda ne bih? Ali, to mora da raduje i mene. Za rođaka ću to učiniti besplatno.

Marčela, koju nazivaju i holivudskom kraljicom, pojavila se u filmovima uključujući Antifaz i The Countri Singer, kao i u nizu rijalitija. Ona veruje da je deo razloga zbog kojeg joj se muškarac obratio bio i njen 19-godišnji sin Rodrigo.

- Mislim da je video slike mog sina koji je jako zgodan i nije operisan. Genetski ni moj sin ni ja nismo imali bolesti ili zdravstvene komplikacije; prilično smo zdravi i imuni sistem nam je veoma jak - pohvalila se manekenka.

- Dobila sam 30 miliona matičnih ćelija ubrizganih putem infuzije da bih dodatno ojačala svoj imuni sistem. Parovi imaju mogućnost da razmotre sve kada biraju davaoca jajnih ćelija, a ja imam vrlo zdrav životni stil - nastavila je ona sa samopromocijom.

Marčela dodaje da je otvorena za komunikaciju sa ljudima koji joj se obraćaju van društvenih mreža.

- Ako me u budućnosti kontaktiraju na profesionalniji način, na primer putem moje veb stranice ili e-pošte, i ako je osoba koja želi moje jajne ćelije u Sjedinjenim Državama, onda možemo da razgovaramo lično. Moram da osetim da je to ispravno, za mene je to više od novčane transakcije. Ako bih nekome prodala jajne ćelije, volela bih da vidim dete i pratim njegov razvoj - kategorična je potencijalna donatorka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA