≫ 

Celulit je neprijatelj svake žene: Doktor otkriva gde grešimo u borbi protiv "narandžine kore"

Svakog proleća veliki broj pripadnica lepšeg pola kreće na anticelulit tretmane, često zanemarujući svakodnevne navike za trpezom

  • 0
foto Freepik.com foto Freepik.com

Stiglo je lepše vreme, a sa njim i potreba da se „izvučemo“ iz glomazne zimske garderobe i ponesemo laganije odevne komade.

Mnoge pripadnice nežnijeg pola krenule su na anticelulit tretmane kako bi ovog proleća i leta mogle da nose kratke suknje i haljine, i na vreme se pripremile za bikini. Takođe, kreme za uklanjanje celulita ovih dana su među najtraženijim proizvodima u parfimerijama.

Iako tretmani uklanjanja celulita i upotreba krema za istu namenu mogu da budu od koristi, njihovi efekti su vidljivi tek ako ih udružimo sa zdravom i pravilnom ishranom i redovnim vežbanjem.

Ali, mnoge dame prenebregavaju ovu činjenicu, posebno kad je reč o navikama za trpezom. U želji da se što pre reše kože koja izgleda poput narandžine kore preskaču obroke i zamenjuju ih gaziranim napicima.

To je, kaže dr Saša Plećević, velika greška.

Prema njegovim rečima, svakodnevno ispijanje gaziranih pića kod pripadnica nežnijeg pola utiče na stvaranje celulita, a kod muškaraca na pojavu "šlaufa" oko struka.

Dr FeelGood objašnjava koliko se skrivenih šećera nalazi u gaziranim napicima:

@zona_zdravljaOd ovoga se dobija ##celulit i šlauf oko stomaka ##zdravaishrana ##zdravahrana ##gazirano ##secer ##mrsavljenje ##savetizadevojke ##savetizamomke♬ original sound - zona_zdravlja

Inače, dr FeelGood autor je prvog i jedinog ONLINE programa "Zona zdravlja" po promo ceni od 3.999 dinara mesečno, a koji uključuje besplatan fitnes bicikl sa tabletom i potrebnim rekvizitima na revers, besplatan pregled, personalizovan program ishrane, individualno programiran trening, 24-časovnu kontrolu i podršku, kao i njegove savete lično. Dovoljno je samo 30 minuta tri puta nedeljno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA