Vizažistkinja otkriva tajne idealnog šminkanja: Samo ovako će vam obrve biti savršene

Zahvaljujući smelom stilu, Nikol je postala jedna od poznatijih šminkerki na Instagramu

  • 0

Australijska vizažistkinja otkrila je svoje savete za blistavu kožu, idealne obrve i kako stvoriti savršen, dugotrajan izgled za svaku priliku.

Za kratko vreme Nikol Tejt je postala jedna od najpopularnijih šminkerki i influenserki na Instagramu, zahvaljujući svom smelom stilu.

Talentovana umetnica otkrila je nekoliko svojih omiljenih trikova, uključujući i one kako se obično šminka za svakodnevne prilike.

Rekla je da je prajmer za oči važan kako se boje senke ne bi pomešale.

- Obično prvo nanesem prajmer i koristim sitne četkice kako bih stopila boje, ali uvek se trudim da one ostanu vedre i jasne - rekla je Nikol za Dejli Mejl.

Takođe voli da meša različite tonove jedne boje za zabavan, svetao rezultat i kaže da je njena omiljena boja koju trenutno koristi svetloplava.

Nikol je priznala da su njene prirodne obrve zapravo veoma tanke i duge, ali je pronašla način da ih ulepša.

- Koristim četiri proizvoda za stvaranje savršenih obrva - kaže Nikol.

Svakog dana koristi gel za obrve kako bi ih obojila i "zgusnula". Zatim puni prazna mesta kamenim puderom, a onda olokom crta dodatne dlačice.

Kada popuni obrve, koristi prozirni gel kako bi "sve ostalo na svom mestu". Naglasila je da bi obrve trebalo da budu poslednje koje sređujemo tokom šminkanja.

Za besprekornu kožu Nikol preporučuje povratak osnovama nege:

- Rutinu nege kože sam svela na minimum, a primećujem da mi se sada lice čisto i zdravo. Volim da skinem šminku balzamom od kamilice koji nežno uklanja sve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA