≫ 

Ova mama čeka 4. dete, stalno ide na botoks i filere: "Trudnice su zapuštene, neću da budem kao one"

- Ako smo trudne, nismo bolesne, moramo da vodimo računa o izgledu i da razmišljamo šta će biti kad se porodimo - kategorična je Karla

  • 5
Carla Bellucci, Karla Beluči Foto: Profimedia/Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial

Za većinu budućih mama odlazak u školu za trudnice je prilika da se povežu sa drugim ženama, ali ne i za Karlu Beluči (39). Za ovu mamu odlazak u školu za trudnice je zapravo podsetnik kakva ne želi da bude kada na svet stigne njeno četvrto dete.

- Kad sam videla na šta buduće mame liče, nisam mogla da dođem sebi od šoka - prokomentarisala je Karla.

- Zapuštene, neatraktivne, grozne… Ne želim da budem poput njih!

Karla mesečno troši gotovo 1.000 dolara na masaže, pedikir, sređivanje obrva i lasersku epilaciju. Takođe, na svaka tri meseca odlazi na botoks, filere i nehirurško podizanje obrva. Ni trudnoća joj nije “vreme pauze” za odlazak na ulepšavanje.

- Pre nego što budem rodila četvrto dete, potrošićudosta novca na ulepšavanje, ali ne žalim - kaže Karla.

- Za svaku ženu je veoma važno da ulaže u svoj izgled i dok je u drugom stanju. Ako smo trudne, nismo bolesne! Užasavam se kad vidim koliko se žene u trudnoći zapuste, to mi je neshvatljivo. Uostalom, ja sam influenserka, moram uvek da izgledam lepo.

Karla tvrdi da za estetske intervencije ima podršku članova svoje porodice, ali i lekara:

- U prethodnoj trudnoći pitala sam doktora da li smem da odem na botoks i on mi nije zabranio. Rekao mi je da nema dokaza da botoks negativno utiče na plod. Poslušala sam ga i nisam pogrešila. Meni je jako važno da izgledam lepo, jer mi je tada dobro u glavi. Ne volim da sebi išta uskraćujem.

 

Inače, ova mama je najavila da bi se rado porađala pred kamerama ako je neko spreman da to i plati. Takođe, dobila je ponudu da prodaje svoje mleko kad se bude porodila.

 

- Ne vidim ništa nenormalno u tome. Svako ima neki fetiš. Pobogu, pa žene koje su pred porođajem odlaze na plažu u bikiniju. U čemu je razlika - pita se Karla.

Video: Magiju rađanja novog života podelila sa pratiocima mužem i starijim detetom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA