≫ 

"Nanela mi je hemikalije na glavu i otišla na pauzu": Laura zbog nemarne frizerke ostala bez kose

Jedna devojka podelila je svoje bolno iskustvo iz frizerskog salona

  • 0
Kosa, opadanje kose Foto: Shutterstock

Dvadesetčetvorogodišnja devojka iz Australije na društvenoj mreži Tik Tok podelila je veoma neprijatno iskustvo koje je doživela u jednom frizerskom salonu, zbog nesavesnog rada frizerke.

Salon je odabrala misleći da je frizerka stručna i da će joj realizovati želju, da pomoću hemijskog tretmana ispravi kosu. 

Međutim, frizerka je nanela hemijske preparate i otišla na jednočasovnu pauzu za ručak. 

- Moja kosa je bila tako gusta i zdrava i mislila sam ako uradim taj tretman da više neću morati da je ispravljam - priseća se Laura.

Žao joj je, dodaje, što se pre odlaska u salon nije bolje raspitala o postupku i trajanju hemijskog ispravljanja. Svoje iskustvo je podelila na TikTok-u, a video je brzo postao viralan.

@laurajarvie3##fyp ##wakinupinthemornin ##atleastshehadherfishandchips♬ original sound - Amir Yass

Došla sam u salon i sve je bilo u najboljem redu, a onda je usred tretmana, fizerka izašla na ručak. Posle nekog vremena polovina kose mi je otpalo, zajedno sa korenom - rekla je devojka u videu i pokazala gomilu kose na podu.

Ova nezgoda dogodila se pre dve godine. A, kao nadoknadu je dobila povraćaj novca. Ipak, bilo je potrebno dve godine i mnogo novca za oporavak kose. 

Video: Da li je ona kraljica frizura ili potpuni treš, pitanje je sad?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA