≫ 

5 ideja za savršeni letnji manikir: U fokusu su pastelne boje i voćni motivi

Bilo da same lakirate nokte ili posećujete kozmetičara, ove ideje su savršena inspiracija

  • 0
Manikir, nokti Foto: Shutterstock

Haljine, suknje i sandale su spremne, ali da li ste pronašle ideju za idealan manikir? Ruke i lepi nokti su zaista ukras svake negovane žene, a manikir uvek upotpunjava kompletan izgled. Trend za ovo leto nisu previše upadljivi nokti, već pastelne boje, a dominiraju i voćni motivi.

Letnji manikir na preplanuloj koži izgleda božanstveno, a kako se tokom hladnih dana obično umorimo od tamnih boja i jednostavno nalakiranih noktiju, leto je pravo vreme za eksperimentisanje.

Žuto-beli manikir

Žuta boja odlično izgleda u kombinaciji sa belom, a ništa manje ni sa drugim nežnim bojama. Možete dodati i neki zlatni detalj, pa vam onda neće biti potreban nakit, sem možda jednostavnog prstena.

Voćni motiv

Leti vladaju svetle boje i jarki tonovi, žute, narandžaste i zelene. Manikir sa voćnim motivima je idealan način da sve ove boje ponesete i budete u trendu.

Šareni špic nokti

Već drugu sezonu za redom šareni i špicasti nokti su hit. Ovo je dobar izbor ako ne možete da se odlučite za boju laka. Diskretni i zanimljiv frenč daje pravu letnju notu.

Cvetni manikir

Ovaj slatki i svetli manikir svakodnevno će vas podsećati na leto, sunce i zasluženi odmor - i definitivno će vas razveseliti. Izgledaće posebno lepo ako za bazu odaberete prozirni ili pastelno roze lak za nokte.

Animal print

Motiv koji nikada ne izlazi iz mode, bar kada su nokti u pitanju jeste popularni leopard print. U zavisnosti od vašeg ukusa možete odrediti količinu printa na noktima, kao i boju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA