≫ 

Farbala je kosu kod kuće i napravila veliku grešku: "Moraću da obrijem glavu, ovde nema pomoći"

Pomoć je potražila na društvenoj mreži TikTok, a video je ubrzo postao viralan

  • 0
Kosa, farbanje kose, farba Printskrin: TikTok/emmcpherson._

Amerikanka Emili Mekfirson (21) sama je pokušala da kod kuće ofarba izrastak kose u belu boju, ali je igranje frizera pošlo po zlu. Greška koju je napravila koštala je jednog dela kose. 

Ona je odlučila da objavi video snimak na društvenoj mreži TikTok i na taj način zamoli sve pratioce za savet, jer je u jednom trenutku, kada je videla šta je uradila, želela da obrije glavu.

- Devojke, da li vam se ovo nekada desilo? Izblajhala sam teme glave i ostala sam bez dela kose. Razmišljam da se skroz ošišam, jer koliko vidim ovde nema pomoći - ispričala je Emili.

Njen video je ubrzo postao viralan i pogledalo ga je više od 2,5 miliona ljudi, a mnoge je njen problem nasmejao, pa su joj sugerisali na zanimljiva rešenja.

- Ofarbaj se u crveno, a deo kose koji je ostao ofarbaj u zeleno i bićeš prava jagodica - našalila se jedna žena, a druga je dodala da će kape uskoro postati njen najbolji prijatelj.

@emmcpherson._Do I need to shave my hair off. Pls help😭 ##hairdisaster ##fail ##crying ##fyp ##foryoupage♬ Just for me - PinkPantheress

Međutim, pored šaljivih komentara, javile su se i devojke koje su imale isto ili slično iskustvo, pa se se sažalile na Emili.

- Znam kako se osećaš, isto sam uradila sa svojom kosom. Nemoj da se šišaš, već premesti razdeljak sa sredine na stranu gde čuperak viri. Nadam se da će ti kosa brzo porasti - posavetovala ju je jedna devojka.

Posle nekoliko dana Emili je objavila video snimak u kom je pokazala novu boju kose i način na koji prikriva posledice farbanja.

- Uspela sam da se ofarbam i ostatkom kose sakrijem štetu koju sam napravila. Plakala sam danima zbog pogrdnih komenatara, ali sam se izdigla iz situacije i ponovo uživam - zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA