≫ 

Htela da uradi pramenove, posle 8 sati izašla sa sprženom kosom: "Nadam se da nisi morala da platiš"

Kad žele da nešto promene u životu, žene uglavnom kreću od frizure, ali taj poduhvat može da pođe po zlu...

  • 0
Džeki diptih Printskrin: TikTok/itsjayonce222

Frizerima, kao i svim ostalim ljudima, u poslu se dešavaju greške. Njihove su, istini za volju, mnogo primetnije od nekih drugih i često je potrebno mnogo vremena kako bi se ispravile. Internet je prepun pokušaja i promašaja frizura nezadovoljnih žena koje su iz salona izlazile u suzama.

Jedna od njih je i Džeki, korisnica društvene mreže TikTok, koja je u ovom kutku interneta podelila svoje iskustvo kada je jedan frizerski salon u pitanju.

Ona je kod frizerke otišla kako bi posvetlila kosu za letnju sezonu, a iz salona je izašla sa potpuno sprženom kosom. Njena želja je bila da ima nekoliko nijansi svetliju kosu od smeđe boje, ali stvari nisu ispale baš kako je planirala.

- Htela sam samo malo svetlije od ovoga, izvinite, ali bukvalno počinjem da plačem svaki put kad se setim toga: ovo je fotografija koju sam joj pokazala, a ovo je fotografija moje kose kada sam izašla iz salona - objasnila je Džeki u videu na TikToku.

Neverovatna stvar je da je Džeki u frizerskoj stolici provela osam sati.

@itsjayonce222##stitch with @athenasworld444 I think I will be doing my own hair from now on##greenscreen ##sorrybradmondo ##pleasehelp ##helpmebradmondo♬ original sound - Jackie

Hiljade ljudi prokomentarisalo je njenu objavu, a mnogi su bili užasnuti u koliko lošem stanju je njena kosa bila posle izlaska iz salona.

- Nadam se da to nisi morala da platiš - napisala je užasnuto jedna žena.

Čini se, ipak, da je Džeki kroz određeno vreme uspela da popravi stanje svoje kose, budući da na videu koji je snimila ima dobru frizuru i negovanu kosu.

Video: Jednostavan trik za savršenu frizuru: Napravite elegantnu punđu za samo 10 sekundi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA