≫ 

Pramenovi koji pristaju svim ženama: Boja meda i karamele oslikavaju jesen na kosi

Kraj leta je idealno vreme za nove početke i promene

  • 0
prelepa devojka lepa lepotica minđuše crvena kosa pramenovi Foto-ilustracija: Pixabay

Jesen samo što nije stigla, a to znači da je idealno vreme za promenu boje kose. Ako je suditi po aktuelnim trendovima, boje meda, karamela, čokolade i cimeta su apsolutni hit ove sezone.

Utisak većeg volumena kosi daju pramenovi nežnih nijansi, a najpopularnije su boje meda i karamele. Ove boje pristaju svakom obliku lica, ali i frizuri sa šiškama i bez. Ukoliko želite da naglasite konture lica i oči, izvucite pramenove boje meda, a za lepšu dinamiku kose najbolja je boja karamele.

Pramenovi u boji meda

Pramenovi boje meda su godinama izuzetno popularni, prvenstveno zbog efekta koji daju kosi. Pomoću pramenova boje meda, kosa izgleda mnogo mekše, nežnije i ženstvenije. Osobe sa tamnijim tenom i smeđom kosom mogu da izaberu koju nijansu boje žele, a izbor je zaista velik.

Ukoliko vam je frizura dosadila, pramenovi su idealno rešenje, jer ćete na taj način osvežiti kosu i ponovo joj vratiti blistavost i sjaj. 

Karamel pramenovi

Karamel boja kose ima toliko različitih varijanti da zaista nije lako odabrati jednu. Ova boja kose idealna je za nešto hladnije dane, a odlikuje se mešavinom raskošnih pramenova svetlijih i tamnijih nijansi, koje izazivaju pojavu kontrasta, koji daje volumen kosi.

Idealno rešenje za sve one koji nemaju baš previše hrabrosti, a opet priželjkuju određenu modifikaciju izgleda. Bilo da ste brineta ili plavuša, zlatna karamel boja idealno kombinuje plavu i smeđu i unosi suptilnu promenu koja na kraju izgleda spektakularno.

Video: Ova frizura je hit leta 2021: Lako se pravi, efektna je i uz nju vam nije potreban nakit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA