≫ 

Dala više od 17.000 dinara za frizuru, a završila sa upropašćenom kosom

Želja za promenom nekada ume da pođe po zlu...

  • 2
Upropašćena kosa Foto: Printskrin: TikTok/@emilythecounselor

Da iz frizerskog salona ne izađu uvek svi zadovoljni, sve češće viđamo na popularnoj društvenoj mreži TikTok. Devojke često dele video-snimke svojih promašenih frizura, bilo da je reč o lošoj komunikaciji ili stručnosti frizera.

Poslednja u nizu je Emili, devojka koja je htela da joj jedna strana kose bude ofarbana u smeđu, a druga u plavu boju.

Međutim, ono što je dobila daleko je od onoga što je tražila.

Emili je ovaj tretman platila 170 dolara (nešto više od 17.000 dinara). U videu koji je objavila prikazala je i fotografije frizura kakvu je i za sebe htela.

Naime, iako na prvi pogled deluje da je to što je ona tražila frizerka i uradila, nije tako - tamna i svetla su u velikom kontrastu i nigde nema prelaza.

@emilythecounselorI literally paid a salon for this. ##hairdisaster ##sendhelp ##badhairdye ##baddyejob ##bradmondoreacts ##whatdoido ##123PandoraME @bradmondonyc♬ original sound - Kneely_Knight

Njeno vlasište ofarbano je kao da je korišćen lenjir.

- Ovo sam platila u frizerskom salonu - rekla je ona, a post je pregledalo više od 102.000 ljudi.

Kako kaže, frizura koju je dobila koštala je 140 dolara, ali je ona sa 30 dolara čak i častila frizerku, jer nije odmah shvatila kakva joj je kosa.

Kako je u narednoj objavi objasnila, njena frizerka nikada nije radila takav tip frizure, odnosno da polovinu kose farba u tamnu, a drugu polovinu u svetlu boju, ali da je ona želela da joj da šansu.

@emilythecounselorThe story of how we got here 🙃 ##hairdisaster ##sendhelp ##badhairdye ##baddyejob ##bradmondoreacts ##whatdoido ##123PandoraME♬ original sound - user3774296664874

Međutim, ispostavilo se da je umesto braon koristila crnu farbu, a da svetli deo nije dobro izblajhan.

Kako Emili tvrdi, frizerka je prilično ubrzala proces jer ju je već čekao drugi klijent, pa je na brzinu platila i izašla iz salona. Ali, tek kada je sela u svoj automobil i stavila naočare za vid, videla je šta joj se nalazi na glavi.

Kad je sutradan pozvala salon i požalila se, rekli su joj da nemaju nameru da to ispravljaju i da će morati sama da se snađe...

Video: Ova frizura je hit leta 2021: Lako se pravi, efektna je i uz nju vam nije potreban nakit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA