≫ 

Htela punije usne, a dobila je ovo: "Trebalo bi da tužiš onoga ko ti je to uradio"

Na njenim usnama se filer odvojio na dva dela, u dve kuglice

  • 8
Sianna Cooney napumpana usta usne Printskrin: TikTok/@Siannacooney

Pod uticajem poznatih ličnosti i influenserki, mnoge devojke žele da menjaju svoj fizički izgled. Najčešće je to popunjavanje usana, pa mnoge odlaze u neproverene ili neovlašćene objekte i odatle izlaze prilično nezadovoljne rezultatom.

Jedna od njih je Siana Kuni iz Engleske, koja je svoje loše iskustvo podelila i na društvenoj mreži TikTok.

Ova devojka je htela da ima usne kao i Kajli Džener, popularna američka medijska ličnost, ali sve se pretvorilo u noćnu moru.

U objavi je rekla kako je želela samo malu promenu, gotovo neprimetnu ljudima koji je ne poznaju, ali je rezultat bio daleko od toga. Materijal kojim su joj popunjene usne nije bio dobar, a nije na dobar način ni aplikovan.

Na njenim usnama se on doslovno odvojio na dva dela, u dve kuglice.

Sianna Cooney napumpana usta usne Printskrin: TikTok/@Siannacooney

Siana kaže da je dan posle tretmana samo sedela ispred ogledala i smejala se.

- Izgledam kao da sam se borila u bokserskom ringu. Večeras moram da radim u kafiću ovakva - rekla je ona u videu koji je kasnije uklonila.

Jedan od pratilaca je pokušao da je uteši činjenicom da će svakako nositi zaštitinu masku zbog korona virusa.

- Trebalo bi da tužiš onoga ko ti je ovo uradio - sugerisala joj je jedna žena i zaključila da baš zbog takvih iskustava treba ići isključivo kod profesionalaca.

- Ne treba štedeti za tretmane filerima, bolje da platiš malo više, ali da dobiješ dobre zadovoljavajuće rezultate - bila je iskrena treća osoba.

Inače, u objeku u kome je devojka išla na tretman su joj rekli da će otečenost splasnuti kroz dve nedelje i da je to normalna, česta reakcija, prenosi The Sun. Ipak, ona se više nije oglašavala na ovoj društvenoj mreži, te nije jasno da su njene usne sada u boljem stanju.

Ona je uklonila sve objave sa TikToka i ostavila samo jednu u kojoj je iznenađena koliku pažnju medija je izazvala svojim iskustvom.

Video: Mislite da srpske starlete obožavaju silikone? Pogledajte njihovi bugarsku koleginicu i ova usta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Id

    13. novembar 2021 | 12:00

    Odavno sam stavila silikon, neprimetno je i lepo uradjeno ali sve bi na svetu dala da se nisam usudila na to. Uzasno mi smeta a da bi izvadila potrebna je operacija na sta se tek ne bi usudila. Mlade devojke se trebaju prvo raspitati pre nego da stave, jedno je lepota ali to treba nositi i trpeti strano telo! Grudi sam takodje radila, lepo jeste ali bre nisam 17god spavala ko covek na stomak, ko da imam kamenje na geudima i grozan osecaj, za par godina cu sve povaditi i ne bi mi na pamet palo da ista vise radim. Prirodna lepota je najbitnija, nek imam bore, nek visnu sise al se bre osecam komotno u svom telu, a ako me neko zeli i lepa sam mu nisu potrebne nikakve operacije. Treba voleti sebe onakvu kakva si

  • Moravac

    13. novembar 2021 | 12:33

    A da probaju sa mozgom,možda će biti pametnije....

  • M

    13. novembar 2021 | 11:56

    Ne da mi nije zao, namerno i svojevoljno sebe upropaštavaju, ko im je kriv, lepe devojke postaju nakaze sa pačijim ustima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA