≫ 

Zbog filera u usnama je uporedili sa likom iz crtanog filma: "To nije normalna reakcija"

- Ljudi, išla sam na popunjavanje usana filerima i cela gornja usna je natečena, je li ovo loše - pitala je zabrinuta devojka svoje pratioce

  • 2

Da je većini žena stalo da izgleda što lepše nije nepoznanica, kao ni to da mnoge od njih u te svrhe posežu za estetskim korekcijama. Popunjavanje bora, ispravljanje nepravilnosti ili uvećanje usama filerima postale su uobičajene korekcije, međutim rezultat nije uvek dobar.

Internet je prepun fotografija neuspelih korekcija, a devojka koja se pridružila neslavnoj kolekciji je i Brijana (22) iz Los Anđelesa, koja je na TikToku objavila video svojih usana posle uvećavanja filerima.

- Ljudi, išla sam na popunjavanje usana filerima i cela gornja usna je natečena, je li ovo loše - pitala je ona svoje pratioce u okviru videa.

Na početku je usne pokrila rukom, a onda otkrila kako one izgledaju. Osim što su natekle, na njima su primetni ugrušci i modrice.

- Ne bih rekla da tako treba da izgledaju - bio je jedan od komentara.

- Moraš odmah da pozoveš kliniku i konsultuješ se - dodala je druga osoba.

Mnogi su u komentarima pisali da je to normalan proces, a neke osobe su napisale da su i same imale slična iskustva i da je sve pod kontrolom.

- To je normalno. Svi koji kažu drugačije očigledno nikada nisu stavljali filere. Svako odreaguje drugačije. Moje usne su izgledale još gore nego tvoje - napisala je jedna devojka.

- Moja gornja usna je toliko mala, a otekla je idenitčno kao tvoja, posle nekoliko dana situacija se smirila. Ne brini - dodala je druga.

Mnogi su Brijanu uporedili i sa likom iz animiranog filma "Grinč".

- Ljudi, zaista sam dobro. Ranije mi se dešavalo isto i razgovarala sam sa lekarom koji je rekao da je sve u redu i da nemam nikakvu alergijsku reakciju niti bilo šta slično - napisala je Brijana kasnije i dodala da je samo htela da pokaže koliko smešno izgleda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA