≫ 

3 top frizure za novogodišnju noć: Sa njima ćete biti kraljice večeri

Frizerka za Telegraf objašnjava s kojom frizurom ćete biti potpuno u trendu za doček Nove godine

  • 5
foto Pixabay foto Pixabay

Pored maturske večeri i venčanja, koje spadaju u najsvečanije događaje za većinu, novogodišnja noć je još jedna od od onih prilika kad je važno da zablistamo u punom sjaju, a tome uvek doprinosi dobra i glamurozna frizura.

Bliži se doček Nove godine, a kao što znamo skoro svakoj dami je važno da uz dobru haljinu to veče ima i savršeno stilizovanu kosu.

Za to veče, obično biramo nešto svečanije frizure uz stajling pa nekako kao sinonim za eleganciju novogodišnje noći, mnogi frizeri smatraju punđe.

- Kao i nekih ranijih godina i ove novogodišnje noći svakako ćete biti u trendu, ako budete imali neku od mnogih varijanti punđi - kaže za Telegraf frizerka Svetlana Simović.

Kako je rekla, u modi su "visoke", ali i "niske" varijante ove frizure u zavisnosti od dužine kose.

- Ako imate kosu srednje dužine lakše ćete napraviti nižu punđu i ona će bolje "izdržati"  novogodišnje slavlje, dok dame sa dugom kosom mogu sebi da priušte visoke punđe. Ove godine su apsolutni hit one sa neobaveznim pramenovima sa strane - navodi frizerka.

Prema njenim rečima za devojke i žene koje imaju kratku kosu dovoljno je samo je stilizovati blago, dok za one sa bob frizurama i pažom postoji više mogućnost za svečanu frizuru.

- Ako je to neka varijanta dužeg paža, možete takođe da napravite neku nižu punđicu ili pak da se fenirate na malo drugačiji način. Jedna od varijanti je i blago izlomljena kosa ili lokne - savetuje Svetlana.

Prema njenoj preporuci donosimo predlog za tri top frizure za novogodišnju noć:

1.  Punđa od lokni 

Ukoliko imate pramenove i dužu kosu, kako kaže naša sagovornica, jedna od savršenih varijanti frizure za novogodišnju noć je punđa od razbarušenih lokni sa neobaveznim pramenovima sa strane. Kao detalj možete dodati efektnu šnalu sa strane.

2.  Za srednju dužinu 

Ukoliko imate srednju dužinu kose ova "niska" punđa može da bude odličan  izbor uz neku elegantnu dugu haljinu i efektan nakit.

3. Visoka punđa

Ako vam je stalo da vaša frizura izmami poglede prisutnih, a imate dugu kosu, frizerka savetuje da za najluđu noć izaberete visoku punđu, koja će izgledati glamurozno sa pramenovima puštenim sa strane i uz efektne, duge minđuše koje će upotpuniti vaš stajling.

Video: Zaista se pravi za 2 minuta, ovo je savršeno: Žene na Instagramu poludele za brzom frizurom

(Telegeraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA