≫ 

Baku (64) i unuku (20) upoređuju i misle da su sestre: "Prilaze mi momci od 18 godina"

Ona je tek sa 50 godina počela da se zdravo hrani i redovno trenira, a 14 godina kasnije postala je veliki uzor mnogima

  • 7
Lesley Maxwell  Celeb Coach Foto: Instagram/lesleymaxwell.fitness

Da o svom zdravlju i izgledu treba da vodimo računa i kada zakoračimo u sedmu deceniju života dokazuje Lesli Maksvel (64) iz Australije koja je pažnju svetskih medija dobila zbog isklesanog i zategnutog tela.

Lesli se godinama bavi fitnesom i radi kao personalni trener, a na društvenoj mreži Instagram ima armiju obožavalaca kojima nesebično deli savete kako da ostanu u dobroj formi ili pak smršaju.

Stoga je odlučila da za kraj godine svojim pratiocima podeli savete zlatne vredne i pomogne im da prebrode zimski period, kada se najveći broj ljudi ugoji - što zbog manjka fizičke aktivnosti, što zbog uživanja u kaloričnoj hrani.

Međutim, Lesli u svemu ovome nije sama. Ona i njena unuka Tia (20) zajedno idu u teretanu i imaju cilj da ljudima usade zdrave životne navike.

- Svesna sam koliko je ljudima teško da ne jedu svu tu prazničnu hranu. Ali, organizmu je potrebno malo da se navikne na dobro - kaže Lesli.

Prema njenim rečima, u toku ovog perioda trebalo bi unositi više proteina u vidu mesa, a manje kolača, alkohola i ugljenih hidrata.

- Najbolje bi bilo da se sa porodicom ili partnerom dogovorite da zajedno istrajete u tome, jer nema ništa bolje nego kada imate podršku. Trudite se da svakodnevno vežbate, a iznenadićete se da samo 15 minuta aktivacije dnevno može da donese rezultate - savetuje ova baka.

Ona priznaje da nije pazila na ishranu kada je bila mlada i da je tek sa 50 godina počela da vodi računa o svom zdravlju.

- Smešno je koliko čoveku malo treba da se podmladi. Sada mi prilaze mlađi momci i ne veruju kada im kažem da mi je Tia unuka. Mnogi misle da sam joj starija sestra - kaže kroz osmeh Lesli i dodaje:

- Dešavale su se situacije da mi priđe dete od 18 godina. Naravno, slagala bih kada bih rekla da mi to ne prija i to je dokaz da godine nisu prepreka da izgledamo dobro.

Video: Često se susreću sa pitanjem da li su majka i ćerka: Ovo je priča o njima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sremcica

    20. decembar 2021 | 15:11

    Auu ala je unuka dobra šteta što nema više njenih sličica.

  • Boca68

    21. decembar 2021 | 00:46

    Dobro ,,klinci" startuju babu jer znaju da joj godi kad joj kažu da je ,,sestra " unuke . Više imaju šanse da se ,,ogrebu " kod bakute a i njoj odgovaraju mladi,,vitamini" . Dok ima bakuta ,,ćurki" ima i podvarka ,a recka je recka . Baba će dušu da ispusti u teretani samo da bude u top formi i da joj dobacuju . Ja bi se ipak pre opredelio za unuku ,baka je ipak samo podgrejan leš...

  • Plavušo

    20. decembar 2021 | 17:56

    Tebi dijete i trening nemogu pomoci a crnka je i bez toga top.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA