≫ 

ŠOKANTNA ISPOVEST MAJE (22) IZ NIŠA: Volim svog dečka, ali ne može da me zadovolji u krevetu. Zato i činim jako loše stvari

Mlade i neiskusne devojke često se prepuštaju trenutnim emocijama i niskim strastima, ne razmišljajući koliko to može da ih košta

  • 26

Maja ima 22 godine, obrazovana je i elokventa devojka, koja studira Ekonomski fakultet i često vara partnera jer ne može da je zadovolji u krevetu.

Nakon 19 godina srećnog braka otkrio je da žena krije UŽASNU TAJNU! Zbog svega je završio u ludnici

ŠOKANTNA ISPOVEST: Imala sam aferu sa tatom najbolje drugarice

9 načina da imate romansu života - a da ne prevarite partnera

Ona je podelila svoju ispovest i traži savet kako bi izašla iz nezgodne situacije.

Momke i devojke za seks  upoznajem preko društvenih mreža. Moja rođaka ima prazan stan u centru i dozvoljava mi da ga koristim za zabavu.  Naravno, dečko ne zna za to i svaki put kada želim malo da se provedem, kažem mu da idem da obiđem bolesnu tetku na obodu grada.

Foto-ilustracija: Profimedia

Mislim da bi bio uništen kada bi saznao da mi je potreban redovan seks da bih funkcionisala. Zajedno smo nekoliko godina i ne znam kako da mu kažem. Uvek je fin prema meni, nežan, ne svađamo se, ali upali smo u rutinu kada je seks u pitanju. Ja volim da eksperimentišem, isporbavam nove stvari, dok je on potpuno drugačiji.

Nestale je strast sa početka veze, ako je uopšte i bilo. Jednostavno ne mogu da se setim kada sam poslednji put bila vlažna od njegovih poljubaca.  Postaje mi malo dosadan u krevetu. Uhvati se za jednu pozu i u stanju je do iznemoglosti tako da ide, iako mu stalno predlažem nešto novo.

Foto-ilustracija: Profimedia

Nekoliko puta mi je rekao da sam čudna i perverzna, jer sam predlagala nešto neobično. Ne znam šta da radim, ne želim da raskinem, ali potrebno mi je više seksualne aktivnosti i onoga što je u stanju da mu ponudi. Nemam snage da ga ostavim, pošto osećam grižu savesti posle toliko vremena, a nije se pojavio novi muškarac sa kojim bih ponovo osetila strast.

Da li sam loša osoba? Mislim da nisam. Osećam se loše jer ga obmanjujem, ali šta drugo mogu da uradim kada sam otišli tako daleko? Želim da verujem da ovaj moj stil života neće trajati zauvek. Ne mogu da zamislim da radim ove stvari sa 50 godina. Ali još ne želim da prekinem jer bi to značilo da lažem sebe.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA