≫ 

Kako ko reaguje na preljubu? Ovan i Škorpija će da polude, a Vaga da oprosti

Neko ne može da pređe preko toga, dok će Strelac ili Blizanac ipak razmisliti o pomirenju

  • 2

Preljuba sama po sebi izaziva gubitak poverenja u partnera i predstavlja ozbiljan prestup u odnosu dvoje ljudi.

Ti znaš koji si horoskopski znak, mi znamo tvoje užasne navike u vezama

LJUBAVNI HOROSKOP ZA AVGUST: Pomračenja Sunca i Meseca napraviće pakao svima, sem jednom znaku

3 stvari koje svaki horoskopski znak radi kada je zaljubljen u vas

Ovo ponašanje nije samo karakteristično za jedan pol. Varaju i muškarci i žene, ali svako drugačije reaguje na prevaru.

Neki znakovi nikako ne mogu da pređu preko toga, dok će Strelac ili Blizanac ipak razmisliti o svemu.

Otkrivamo vam kako koji horoskopski znak reaguje na preljubu.

Ovan

Ovan će pobesneti, vikati, lupati, a partnera "počastiti" porcijom sočnih uvreda. Osobe rođene u ovom znaku ne znaju da praštaju i odmah traže razvod braka. Neveru doživljavaju kao lični poraz, zbog kojeg gube interesovanje prema partneru.

Foto-ilustracija: Profimedia

Bik

Kada dozna za neveru, Biku je potrebno vremena da shvati šta se zapravo dogodilo. Ta početna blokada i čudan mir s kojim prima vest, samo su zatišje pred buru. Kada otkrije pravo stanje stvari, pobesni i vređate, tera partnera ili sam odlazi. Kada bes popusti, spreman je da se vrati i počne ispočetka.

Blizanci

U trenutku kada čuju da ih je partner prevario, misle da je u pitanju šala. Traži dokaze da se to stvarno dogodilo i tek kada shvati da je to istina, počne da hipsteriše. Ljutnja, ipak, kratko traje, pa tako može doći do pomirenja.

Rak

Prevara na njih ostavlja trajne posledice. Zbog toga u svaku sledeću vezu ulazi sa sumnjom. Kako obožava decu i po svaku cenu želi da stvori porodicu, spremni su da oproste i pređu preko svega.

Lav

Osim što su povređeni, Lavovi su i opterećeni podsmehom okoline i svešću da je u očima drugih srušena idealna slika braka ili veze. Teško će partneru ikad više verovati i najviše zato su spremni da ga ostave, iako su po prirodi velikodušni.

Devica

Kada saznaju za neveru, odmah angažuju advokata ne bi li videli šta s razvodom dobijaju, a šta gube. Smireno, kao da se to događa nekom drugom, nastoje u život da unesu novi red i smisao, ali bez bivšeg partnera.

Foto-ilustracija: Profimedia

Vaga

Vaga pokušava da shvati motive partnerove nevere i diplomatski izgladi problem. Vage znau da je ljudski grešiti. Čak i kada shvate da tu ljubavi više nema, ostaju vezani za partnera boreći se za nastavak odnosa.

Škorpija

Odmah pokušava da sazna ko je osoba koja im je pokvarila vezu i pošto - poto pokušava da joj se osveti. Istog trenutka završava sve vaše fizičke i osećajne veze s partnerom. Na raskid su spremni bez obzira radi li se o vezi ili braku u kojem imate decu.

Strelac

Pokušava da shvati razloge zbog kojih je došlo do nevere. Neće odmah razmišljati o razvodu ili prekidu, nego će pokušati s partnerom da razgovara, kako bi zajednički uvideli koliko tu ima ljubavi i mogućnosti da se greške isprave.

Jarac

U stanju je da podnese partnerovu drskost ili neslaganje, ali neveru nikad! Napuštaju partnera bez propitivanja zašto je do toga uopšte došlo. Celi događaj pokušava što pre da zaboravi.

Vodolija

Svesni su da je nevera česta pojava u ljubavnim vezama, pa ih to ne šokira. Možda će čak i kriviti sami sebe jer propagiraju slobodu odnosa. Neće samo tako prekinuti odnos, čak će im to povećati interes i razumevanje za partnera.

Ribe

Toliko se vežu za partnera da na njegovu neveru katkad ostaje slep. Ne žele da vide istinu i činjenično stanje, a ako im je ta istina bolno servirana, pokazaće histeriju ili padati u stanja depresije, ali neće ostaviti partnera.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Q

    12. avgust 2017 | 20:48

    Da, horoskop za danas mi je tacan. Danas me je ostavio decko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA