≫ 

Na plaži je našla bočicu s ljubavnim pismom i telefonom, a onda je pozvala broj i otkrila nešto neverovatno

Koliko samo sudbinskih poruka u bocama plovi morima širom sveta, Da li ste i vi nekada pustili svoju ?

  • 1

Šta biste vi uradili da uživate na plaži i odjednom ugledate malu bočicu s ljubavnim pismom?

PISMO NEROĐENOG DETETA MAJCI: "Ti si moja mama. Budi srećna, da bih i ja bila takva. I nemoj da radiš sve ono što druge mame rade."

ZA DOBRO JUTRO: Pronašli su izgubljeno ljubavno pismo i poslali na pravu adresu posle 72 godine. Na kraju priče ćete shvatiti šta je ljubav

Naravno da biste je otvorili i pročitali, upravo to se dogodilo i Kori Korfild, radio voditeljki BBC Radio 4.

Tokom odmora u Grčkoj, Cori je naletela na najmanju bočicu na svetu. Prvo što je unutra videla bilo je par školjkica i plavi papirić s porukom na grčkom i brojem telefona.

Obuzela je znatiželja i odlučila je pozove taj broj. Ono što je sledeće čula bila je, prema njenom mišljenju, najslađa ljubavna priča koju je podelila na svomTviteru.

Foto: Milena Đorđević

Cori je u međuvremenu obrisala svoje tvitove o bočici, ali "Country Living" prenosi ono što je saznala o pismu:

“Danas sam na plaži našla malenu bočicu s porukom. Na drugoj strani se vidi telefonski broj pa sam ga pozval, javila se žena po imenu Penelope koja živi u Atini.

Da, bočicu je u more bacila upravo ona i to pre dva meseca dok je putovala trajektom do Itake. To je ljubavno pismo muškarcu kog je upoznala na odmoru, a njih dvoje su još uvek u kontaktu. Baš lepo!

Uglavnom, rekla sam joj da ću bočicu ponovno baciti u Egejsko more. Ko zna, možda će Penelope za par meseci dobiti još jedan telefonski poziv”, napisala je Cori.

Sadržaj ljubavnog pisma nije htela da otkrije, jer je to ipak privatna stvar. Sve u svemu, prava filmska ljubavna priča ipak postoji.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA