• 2

Ko ZAISTA želi više seksa u vezi - muškarci ili žene?

Žene i muškarci mogu da imaju različite potrebe za seksom, jednom je uvek potrebno više takve aktivnosti

  • 2

Ako se ne slažete se s partnerkom u nekim bitnim stvarima, bilo da želite, odnosno ne želite da imate porodicu, kako i gde potrošiti novac i gde se vidite u budućnosti, vaš odnos može doživeti neuspeh.

Ali seks je takođe veoma važan za vaš odnos. Pa šta će se onda dogoditi ako imate različite želje i potrebe? Za početak, to je sasvim normalno.

MUŠKARCI, ako hoćete da imate VIŠE SEKSA, uradite OVU STVAR!

Čak ako bi jedno od vas volelo da imate bogatiji seksualni život, smanjena seksualna aktivnost ne znači nužno kraj vaše veze.

Provedeno je istraživanje na više od pet hiljada ispitanika, a rezultati istraživanja otkrili su da seksualna intimnost, strast i učestalost seksa imaju tendenciju oscilacije tokom dugogodišnjeg odnosa. Tačnije, muškarci su hteli više seksa od žena.

Foto-ilustracija: Profimedia

Oko 30 % žena, koje nemaju decu, reklo je da njihov partner želi da imaju više seksa nego što inače imaju, dok je samo 17 %muškaraca bez dece reklo isto za svoje partnerke. Razlika je postala još izraženija kada su pitali žene koje imaju decu.

Njih 40%je reklo da njihovi partneri žele više seksa, a samo 10% očeva je ponovilo isto.

Ali ovo je jedna zanimljiva stvar: istraživanje je pokazalo da smanjena seksualna aktivnost parova nije bila povezana s nezadovoljstvom partnera.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ivana Ivana

    Zene!Ja zelim stalno,nikad nisam toliko umorna da ne zelim sex!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima