≫ 

Zajedno su smršali preko 250 kilograma kako bi posle 11 godina veze prvi put imali seks

Ljubav može da bude najveći pokretač kada je promena izgleda i borba za zdravlje u pitanju

  • 7

Li Suton (42) i Rena Kiser (39) odlučili su da se podrvgnu mršavljenju kako bi mogli da imaju seks posle 11 godina veze i kako bi spasili svoje zdravlje i bili još dugo zajedno.

Eliminišite salo sa "ljubavnih drški" uz pomoć 7 namirnica - od kojih nijedna nije skuplja od 100 dinara

Par se upoznao na klinici za mršavljenje i tek posle 11 godina veze imali su seks po prvi put. Li je imao 324 kilograma, a Rena 248 kada su se odlučili za operaciju ugradnje baj-pasa želuca u nadi da će konačno biti intimni pošto izgube četvrtinu tone kilograma.

Rena se toliko ugojila da više nije mogla da se stara o Liju pa je u pomoć morala da im pritekne njegova sestra kako bi mogli da obavljaju svakodnevne aktivnosti, piše Mirror. Zbog toga bilo ih je jako sramota.

Foto: TLC

-Jedini razlog zašto smo živi je taj što Lijeva sestra dolazi i svakoga dana nam pomaže, izjavila je Rena.

Otišli su kod lekara koji im je rekao da moraju hitno da smanje težinu jer u suprotnom neće živeti još dugo zajedno. Morali su da se podvrgnu restriktivnoj dijeti kako bi izgubili određeni broj kilograma i tako se kvalifikovali za operaciju.

Li je nakon operacije teško podneo promenu načina ishrane pa se brzo vratio starim navikama i brzoj hrani. Kada je Rena stigla kući nakon operacije počeli su stalno da se svađaju zbog njegovih navika i prejedanja. Odlučili su da potraže lekarsku pomoć, a Li je obećao da će se promeniti jer mu je Rena zapretila da će da ga ostavi.

Foto: TLC

Posle 12 meseci, Li je uspeo da smrša 137 kilograma i da dođe na težinu od 186 kilograma, a Rena je smršala 123 kilograma i sada ima 126 kilograma.

Par je počeo da se zabavlja dok su bili na klinici za mršavljenje, a to je bilo protiv pravila klinike. Morali su da raskinu ili odu sa klinike, što su oni i uradili. Tada su njihovi životi počeli da se menjaju i samo su nastavili da gomilaju kilograme. Na svu sreću, shvatili su na vreme da je promena neminovna.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA