Hrvatica savetuje Srbe kako da poboljšaju seks: Ohrabrite svoje žene da počnu da rade ovo kada niste kod kuće

Seks je uvek poželjan i treba da bude veoma intiman kako bi oba partnera uživala i prepustila se

  • 3

Marina Krleža, osnivačica Seksoteke potpuno iskreno je odgovarala na pitanja vezana za seks, ali i za odnos žena i muškaraca u modernom dobu i tako otkrila mnogo toga o seksu i posavetovala i muškarce i žene kako da poboljšaju svoj seksualni život.

One upražnjavaju senzualan seks bez orgazma - i kažu da je najbolji koji su ikad imale

Marina je ukazala da ženama nije uvek potreban muškarac kako bi uživale u seksu i da je masturbacija odlična zamena za seks, ali i za samopouzdanje žena i njihovo poznavanje sopstvenog tela. Ovo su potvrdili i brojni eksperti koji ukazuju na značaj masturbacije. Međutim, Marina je iskoristila ovu priliku da svim muškarcima pošalje jako važnu poruku.

Žene koje masturbiraju bolje poznaju svoje telo i više žele seks. Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Iz iskustva i razgovora sa ženama primećujem da one koje masturbiraju imaju veću želju za seksom. Moj savet svim muškarcima je da podstiču svoje partnerke na masturbaciju jer će onda one biti raspoloženije za seks. Mislim da će veliki broj muškaraca da se uzbudi kada vidi partnerku da masturbira ili mu ona prizna da je to radila dok on nije bio tu, rekla je Marina.

Žene su orgazmičnije i mogu pored toga što masturbiraju da imaju seks i sa partnerom istog dana, čak se dešava da one imaju i veću želju za seksom, po njenom mišljenju. Dok je kod muškaraca situacija malo drugačija, pa ukoliko je muškarac masturbirao u toku dana često mu tada nije do seksa.

Žene lakše doživljavaju orgazam ako masturbiraju. Foto: Pixabay.com

Marina je otvoreno govorila i o muško-ženskim odnosima i kako bi žene mogle da se ponašaju opuštenije u seksu i da lakše dožive orgazam, a o tome saznajte više u videu koji sledi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA