≫ 

Verenik joj je umro neposredno pred venčanje, a dva meseca nakon njegove smrti sačekalo ju je srceparajuće iznenađenje

Ljubav nas navodi da činimo neverovatne stvari

  • 0

Danijela je dva meseca posle smrti njenog verenika Ešlija dobila romantičan poklon koji joj je on spremao kao iznenađenje i time pokazao koliko je njihova ljubav bila jaka.

Ljubav ili mržnja? Kratak film će vas naučiti da prepoznate nasilje u vezi (VIDEO)

Ešliju je sa 27 godina dijagnostikovan rak i on je izgubio bitku sa ovom opakom bolsesti posle samo dve godine od postavljanja dijagnoze. Dva meseca nakon njegove smrti, Danijela je dobila poklon iznenađenja od preminulog verenika.

- Došla sam s posla kući i videla papirić za dostavu koju sam propustila. Otišla sam u poštu kako bih ga preuzela. Otvorila sam paket u kolima i to je bio verenički prsten od Ešlija. Bila sam iznenađena. Nisam plakala, smejala sam se. Bio je to prelepi dijamantski prsten od belog zlata, rekla je ona.

Par je već imao venčano prstenje, ali je Ešli poručio verenički prsten za svoju dragu. Par se upoznao na odmoru na Krfu 2015. godine, a u oktobru prošle godine su planirali venčanje. Prerana Ešlijeva smrt ih je u tome sprečila.

- Kada sam otišla da zakažem venčanje dobila sam poziv od Ešlijevog oca. Znala sam da je on umro, izjavila je.

Uprkos hemoterapiji i radioterapiji tumor koju mu je otkriven nastavio je da raste i da se širi. Jedina šansa mu je bila terapija matičnim ćelijama koja košta 200.000 funti. Oni su uspeli da skupe 25.000, ali je u septembru Ešliju konstatovano da se rak nalazi u terminalnoj fazi.

(Telegraf.rs/indy100.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA