≫ 

Seksi vikend horoskop: Kome se vraća ljubavnik iz prošlosti, a ko će ovog vikenda imati avanturu iz snova

Vreli vikend je pred nama, čak i kada je temperatura u spavaćoj sobi u pitanju

  • 2

Lepo vreme po nekom nepisanom pravilu donosi i bolje raspoloženje i veću zainteresovanost za seks i fantazije.

U ovom zanimljivom horoskopu otkrivamo vam št amožete da očekujete ovog vikenda kada je u pitanju seks.

Ovan

Spremni za vrele noći? Foto: Pixabay.com

Ukoliko ste slobodni, ovog vikenda imaćete sjajne prilike. Zvezdane prilike biće takve da ćete se veoma lako zaljubiti i to na prvi pogled, a to može da proizađe u vezu na duge staze. Veze koje započnu u ovom periodu ipak su kratkog daha. Imate podršku Venere, planete ljubavi i seksa, pa ćete ovog vikenda u seksu poželeti nešto prljavije što će vam se i ostvariti.

Ukoliko ste u vezi, očekujte velike promene od večeras. Uran vas tera da razbijete rutinu u kojoj se nalazite i probate nove stvari. Želite da probate nešto zanimljivo, a ako se vaš partner nađe dovoljno blizu vas postaće žrtva vaših strasti. Kada Venera večeras uđe u znak Vodolije, probudiće u vama želju za nekom novom igračkom.

Bik

Onima koj isu singl, Venera koja ulazi u Vodoliju umnogome će usporiti seksualni život. Prethodnih nedelja ste imali inspiraciju da probate nove stvari, a sada ste pre za to da ostanete kod kuće i uštedite neke pare. Merkur koji kreće retrogradnim hodom u Ribama doneće vam neke strasti iz prošlosti. Niste spremni da započnete vezu u ovom periodu, ali makar nećete biti žedni.

Onima koji su u vezi opet je sve vedro od večeras. Nema više drame i svađe, a iako ste rob rutine Venera će vas naterati da malo proširite svoje vidike uz neke nastrane seks igračke il ineku novu pozu u seksu.

Blizanci

Seksi vikend može da počne. Foto: Pixabay.com

Slobodni pripadnici su spremni za akciju! Sa planetom ljubavi i seksa u vazdušnom znaku vaš seksualni život će postajati sve bolji i bolji. Merkur će vam malo remetiti komunikaciju pa vam savetujemo oprez i nemojte se obavezivati nekome dok Merkur izađe iz retrogradne faze.

Zauzeti će primetiti koliko im raspoloženje varira od momenta do momenta, pa ćete želeti da uradite nešto zabavno. Treba vam novih uzbuđenja u vezi koja vam donosi Venera u Vodoliji. U narednih 4 nedelja biće dosta varijacija u vašem ljubavnom životu i pozitivnih promena.

Rak

Slobodnima se ljubavni život odvija glatko zahvaljujući Veneri u Jarcu. Bilo je i dobrih prilika za flert, a sa prelaskom Venere u Vodoliju dobićete potrebu da se dublje i jače vežete za nekoga. U sredu ćete naleteti na nekog zgodnog partnera za koga ćete pomisliti da je onaj pravi, ali oprezno. To je sve samo iluzija koju donosi Neptun.

Zauzeti neka se pripreme za poboljšanje situacije u krevetu. Poželećete viš eintimnih trenutaka sa partnerom i da ga bolj eupoznate. Sreda j eidealan dan za romantično veče, jer je tada jak uticaj Neptuna, a Sunce jeu znaku Riba.

Lav

Slobodni su okupirani poslom, ali im to ne smeta. Ovaj vikend može da bude i veoma zabavan ukoliko date sebi oduška posle posla. Lako upoznajete nove ljud ei to vam prija. Sa retrogradnim Merkurom javlja vam se veća želja za emotivnom vezom i sve o čemu razmišljate jeste kako želite da se zaljubite.

Zauzeti će osetiti veliku strast sa partnerom pa će im se seksualni život značajno popraviti, a uživanje u zajedničkim trenucima biće sve prijatnije. Povezaćete se sa partnerom na više nivoa i uživaćete u vašem odnosu.

Devica

Uživajte u seksu sa partnerom. Foto-ilustracija: Profimedia

Iako su slobodni pripadnici ovog znaka orijentisani ka poslu, prilika za vezu će biti na pretek. Merkur će vam malo zakomplikovati situaciju i komunikaciju sa drugima, a možda se vrati i neko od bivših partnera.

Kod zauzetih nij eništa drugačije. I oni su se okrenuli poslu i stavili seks i ljubav na drugo mesto. Ukoliko možete posvetite malo vremena partneru. Pogledajte neki film ili uradite nešto što ćete oboje pamtiti.

Vaga

Slobodnim Vagama stiže plima seks vibracija i zabave. Bićete otvoreni za kombinacije p ase nemojte iznenaditi ako se iz provoda ne vratite kući sami. Upijte što viš eebnergije Venere, jer kada Merkur krene retrogradnim hodom neće više biti toliko seksa. I to nedeljama.

Iako su zauzeti bili puni nežnosti u poslednje vreme, sada se situacija menja. Sada ste spremni za uzbuđenja i iznenađenja pa će ovo biti vreo vikend za vas.

Škorpija

Slobodnima se vraća ljubav iz prošlosti, pa tako do srede razmišljate o njoj. Bićete previše emotivni, a ako se vaš bivši partner vrati u grad i pozove vas da se vidite razmišljajte glavom i odbijte poziv jer je bivši sa razlogom!

Zauzeti će sve ostaviti i posvatiti se samo partneru. Sada želite samo da spavate i mazite se sa vašim partnerom i zaboravite na sve ostalo. Kada se ne ljubite i ne mazite onda se trudite da imate što bolji seks i da ostvarite neke od vaših fantazija.

Strelac

Slobodni ili ne, seks je na vašem meniju ovog vikenda. Printskrin: Youtube/Kim Anami

Ukoliko niste u potrazi za nekom šemom, onda bolje ostanite kod kuće. Venera vas čini veoma atraktivnim drugim pripadnicima Zodijaka. Čak i ako upoznat enekoga z akoga mislite da je daleko ispod vašeg nivoa, dajte mu šansu.

Zauzeti treba da se malo više pozabave željama i potrebama partnera u krevetu, ali se ne suzdržavajte da kažete i koje su vaše. Vaš znak je takav da ste uvek raspoloženi da probate nove stvari i zabavljate se - ne zaboravite na to!

Jarac

Prethodnih nedelja ste baš bili u elementu i dodali ste još par imena na vašu listu ljubavnika. Žurka još uvek nije gotova, pa vas tako i ovog vikenda očekuje zabava. Imaćete dosta prilika da proživite bajku ovog vikenda.

Zauzeti će želeti da probaju nešto novo i osveže vezu. Možete da organizujete izlazak u neki restoran i romantično veče za dvoje. Dobro razmislite i probajte neku nastranu fantaziju ili novu seks igračku kako biste izludeli partnera. Pozitivno, naravno!

Vodolija

Kada Venera uđe u vaš znak žurka počinje. Privlačite i prijatelje i partnere i ljubavnike i novac. Uživajte dok Merkur ne krene retrogradnim hodom.

Za one koj isu u vezi imamo lepe vesti - osećaćete se bolje nego ikada i partner neće moći da skine oči sa vas. Stvari se odviajju bolje nego ikada pre u vašoj vezi, a sa svom nastranom energijom koja vas vodi seks će biti ludački dobar.

Ribe

Seks sezona trajaće dok Merkur ne krene retrogradnim hodom. Foto-ilustracija: Profimedia

Slobodni pripadnici postaće obazriviji, emotivno upleteni i veoma razdražljivi. Sada je vreme da kupite neku novu seks igračku i skrenete misli sa toga da ste sami.

Oni koji su u vezi osetiće se malo distancirani od partnera. Oslanjate se na gestove i osećanja, ne na reči i logiku. Kako biste sve preživeli potrebno vam je da pričate o tome. Merkur će vas naterati da preispitate sve vaše odluke i komunikaciju.

VIDEO: Počinje vladavina Riba: Ovo su samo neke od karakteristika koje Ribe čine posebnim znakom

(Telegraf.rs/cosmopolitan.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA