Mel B napala je Lejdi Gagu jer je prekršila najsvetiji ženski kodeks kada je nastupila sa Bredlijem Kuperom na dodeli Oskara

Bivša Spajsica misli da je Lejdi Gaga ovog puta zaista preterala

  • 3

Mel B, bivša pevačica grupe Spajs grls, je žestoko oplela po Lejdi Gagi jer misli da je prekršila nepisani ženski kodeks solidarnosti svojim kontroverznim nastupom sa Bredli Kuperom na ovogodišnjoj dodeli Oskara i time uvredila njegovu devojku Irinu Šajk.

Mel B se oglasila povovdom spornog nastupa Lejdi Gage i Bredli Kupera na dodeli Oskara i strogo naglasila da je kontroverzna pevačica prekršila ženski kodeks, jer je performans bio previše senzualan i intiman čime je po njenom mišljenju direktno povređena Irina Šajk, Kuperova devojka. Naime, Irina je sve gledala iz publike, a mnoge prisutne zvezde su posvedočile da je cela situacija bila neprijatna.

Printskrin: Youtube

Ukoliko niste upoznati tokom izvođenja pobedničke pesme "Shallow" Lejdi Gaga i Bredli Kuper su se zaljubljeno gledali dok je on prilazio njoj i klaviru, a zatim su seli vrlo blisko jedno drugom, odnosno on je obgrlio oko struka i privukao vrlo blizu sebe. Usne su im bile gotovo spojene, a pozornica je pucala od fluida. Navodno, sve je to deo performansa, ali je nešto na šta je posebno obraćena pažnja kada je ovogodišnja dodela Oskara u pitanju.

Irina Šajk, Viktorijin anđeo i Bredlijeva devojka je sve to okamenjenog lica gledala iz prvog reda. Očigledno joj nije bilo ni malo prijatno.

Foto: Tanjug/AP/ Profimedia

Koliko sutradan, Mel B je prokomentarisala i to oštro svoju koleginicu i priskočila u pomoć "jadnoj" Irini.

- Meni je jako žao Bredlijeve devojke. Zaista mi je žao. Jer ne radi se samo o tračevima. Ne može se osporiti da je ovo između njih pogled pun ljubavi - izjavila je Melani B i dodala da nikada ne bi dozvolila sebi takav nastup sa zauzetim muškarcem, a pogotovo ne pred njegovom devojkom, jer se time krši ženski kodeks solidarnosti. To nije moralno ni normalno.

Neposredno pred popularnu filmsku ceremoniju Lejdi Gaga je raskinula svoju veridbu, a kada se na to dodada ponašanje na ovom nastupu matematika je jasna bar za Mel B.

Foto: Profimedia/AP/Tanjug

- Mogu samo da se nadam da je to još jedno njeno privlačenje pažnje. Jer, opet, pozivam se na ženski kod, nije lepo tako nešto uraditi bilo kojoj devojci ispred očiju - jasna je Melani.

Ženski kod podrazumeva nepisano pravilo poštovanja devojaka između sebe koje uključuje ne diranje zauzetih momaka, pogotovo ne ispred nosa njegove zvanične izabranice. Naime, žene ne bi smele sebi da dozvole da ponize neku drugu ženu na taj način jer se smatra da onda i one mogu to isto da dožive.

Po rečima Mel B, Lejdi Gaga je upravo to nepisano pravilo prekršila i Irina ne bi trebalo da joj se oprosti. Naime, sve koleginice bi trebalo da reaguju i da ne podrže ovakve scenske nastupe koji ponižavaju neku osobu.

Irina definitivno nije oprostila Lejdi Gagi, jer je na dodeli Oskara sedela između nje i Bredlija, jasno stavljajući do znanja pevačici da nema nameru da se tako lako izmakne iz svoje veze koja traje još od 2015. godine.

(Telegraf.rs / mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    12. mart 2019 | 15:44

    Ne bojte se ,lady Gaga je grdna kao lopov..

  • Lula

    12. mart 2019 | 16:24

    A nasao se ko da joj kaze!Za razliku od ove spodobe Gaga barem zna da peva a o kodeksima ne znam sta ona ima da kaze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA